CEO SVET BRUJI O BIJONSE I ONOME KAKO SE POJAVILA NA BINI: Mnogi se pitaju da li je ovo previše, a HALJINA NA POLA ZADNJICE daje odgovor

Autor: N.J.

Lifestyle

12.05.2023

10:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bijonse je nastupala u Švedskoj u okviru svoje turneje.

CEO SVET BRUJI O BIJONSE I ONOME KAKO SE POJAVILA NA BINI: Mnogi se pitaju da li je ovo previše, a HALJINA NA POLA ZADNJICE daje odgovor

Foto: www.profimedia.rs

Bijonse je započela svoju devetu koncertnu turneju "Renaissance" u Stokholmu u Švedskoj. Za njene nastupe traži se uvek karta više, ali ono što ona pruža pored fantastične energije i glasa su i moćni stajlinzi. Upravo na ovom nastupu iznela je sedam sjajnih odevnih komada. Svoje neverovatne obline pokazala je upravo u bodiju, korsetu i preuskim kombinezonima.

Foto: Printscreen/ Instagram/beyonce

Bijonse u plavom kompletu

Kada je izašla na binu publiku je odmah pozdravila osmehom, a nedugo zatim krenula je sa prvom pesmom. Kako se atmosfera poboljšavala, ona je dodatno uticala na istu svojim modnim odabirima. Te kada je izašla na binu u šljokičavom zlatnom kombinezonu, stvorila je iluziju da je isti potpuno proziran.

Ipak, posebnu pažnju na koncertu izazvala je šarena, kratka haljina koja je mnogo više otkrivala nego pokrivala, uz metalne čizme i visoku štiklu. Definitivno, ono što je takođe zaokupilo pažnju su i njeni plesači koji su u svakoj koreografiji bili obučeni slično kao ona i time pokazali koliko su se zaista pripremili za predstojeće nastupe.

Foto: www.profimedia.rs

Bijonse na nastupu u Švedskoj

Ona će do kraja juna obići velike evropske gradove gde će ujedno imati i nastupe u okviru turneje koju je započela, piše "Dejli mejl".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading