JECAJI ODZVANJAJU LIVERPULOM! Pobednica Evrovizije ridala na sav glas od TUGE, nije prošla u FINALE! (VIDEO)

Autor:

Zabava

12.05.2023

10:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sinoć su se za finale Evrovizije kvalifikovale Albanija, Kipar, Estonija, Belgija, Austrija, Litvanija, Poljska, Australija, Jermenija i Slovenija, dok njena zemlja nije uspela da dovoljno očara publiku!

JECAJI ODZVANJAJU LIVERPULOM! Pobednica Evrovizije ridala na sav glas od TUGE, nije prošla u FINALE! (VIDEO)

Foto: Twitter.com

Irina Hečanovi, poznatija kao Iru, predstavljala je sinoć Gruziju u drugoj polufinalnoj večeri ovogodišnje Evrovizije. Pevačica jermenskog porekla pevala je pesmu "Echo", ali nije uspela da osvoji dovoljno glasova publike i nađe se među 10 zemalja koje su prošle u finale prestižnog takmičenja. Pevačica se zbog ovoga slomila i počela da rida u bekstejdžu, a snimak je osvanuo na Tviteru.

Republika

Foto: Tanjug-AP

Iru, predstavnica Gruzije

Njeni fanovi su se rastužili kad su videli ovak prizor. "Iru, volimo te", "Nikad ne odustaj", "Jadna, šaljemo pozdrave iz Španije", "Molim te, ne plači, bila si toliko dobra, ne znam zašto se nisi kvalifikovala", "Pokradena si", "Toliko mi je teško zbog nje", samo su neki od komentara podrške.

 

 

Inače, Iru je predstavljala Gruziju na Dečjoj pesmi Evrovizije 2011. godine, gde je sa svojom grupom Candy pobedila, osvojivši 108 poena. Koliko joj znači ovo takmičenje, govori i činjenica da je u finalu pete sezone Glasa Gruzije odnela pobedu prepevom pesme "Euphoria", sa kojom je Loren pobedila na Evroviziji. Iru je odabrana da predstavlja Gruziju upravo zbog pobede u ovom takmičenju, a imala je žarku želju da uđe u finale, kako bi prekinula gruzijski loš niz. Naime, Gruzija već 6 godina nije ušla u finale prestižnog takmičenja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading