ŠOKANTNE VESTI SA MARAKANE: Dosta mu je fudbala - Zvezdin reprezentativac ide u PENZIJU!

Autor:

Sport

12.05.2023

10:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crveno-beli će u narednu sezonu ući oslabljeni.

ŠOKANTNE VESTI SA MARAKANE: Dosta mu je fudbala - Zvezdin reprezentativac ide u PENZIJU!

Foto: Starsport

Nenad Krstičić, fudbaler Crvene zvezde, odlučio je da po okončanju trenutnog ugovora sa crveno-belima završi igračku karijeru.

Kako prenosi "Mozzart sport", Krstičić je doneo odluku da se posveti porodičnom biznisu, pa ga od naredne sezone više nećemo videti na Marakani, ali ni u nekom od drugih fudbalskih klubova u Evropi.

Vezista Crvene zvezde je u dva navrata nosio dres ekipe iz Ljutice Bogdana. Prvi put od 2017. do 2019. godine, a drugi put se u beogradskog velikana vratio 2021, nakon što je nastupao za atinski AEK.

Ipak, drugi mandat u Zvezdinom dresu nije ni blizu uspešan kao prvi, gotovo ga nikad nema ni na klupi, a o svemu najbolje govori podatak da je poslednji meč odigrao još na pripremama, 21. januara, protiv Kopera.

Foto: Starsport

Nenad Krstičić u dresu Crvene zvezde

Bio je standardni mladi reprezentativac naše zemlje, a treba podsetiti i da je igrao i za A selekciju naše zemlje. Ukupno je upisao četiri nastupa, uglavnom sve dok je selektor bio Siniša Mihajlović.

Sa druge strane, za Crvenu zvezdu je odigrao 111 mečeva, postigao osam golova i upisao pet asistencija.

Jasno je da će mu Miloš Milojević još jednom pružiti šansu u preostalom delu plej-ofa Superlige Srbije, kada će navijači na Marakani moći da mu se još jednom zahvale za godine provedene u crveno-belom dresu.

U karijeri je još nastupao i za OFK Beograd, Sampdoriju, Bolonju i Alaves.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading