ŠTA ĆE REĆI U AMSTERDAMU? Šok izjava Dušana Tadića - Srbin ŽESTOKO ISPROZIVAO Holanđane!

Autor:

Sport

17.05.2023

19:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reči srpskog asa podigle su veliku buru u "zemlji lala".

ŠTA ĆE REĆI U AMSTERDAMU? Šok izjava Dušana Tadića - Srbin ŽESTOKO ISPROZIVAO Holanđane!

Foto: Tanjug/AP

Kapiten Ajaksa Dušan Tadić

Kapiten reprezentacije Srbije Dušan Tadić kritikovao je odluku Holanđana da se meč Groningen - Ajaks prekine, pa nastavi bez publike (2:3).

- U Holandiji je postalo normalno da se od komarca pravi slon. Kada bi se utakmice prekidale zbog svake ubačene čaše, u nekim zemljama se fudbal ne bi ni igrao. Naprimer u Srbiji. Ovo nije način. Moramo da pričamo o ovome. Video sam u nedelju slike dece koja plaču na tribinama. Gledali su samo devet minuta utakmice?! To me je rastužilo jer decu treba da motivišemo da jednog dana postanu profesionalni fudbaleri. Ali zbog nekih tipova ne možemo da igramo fudbal i da usrećimo decu. Sada izgrednici dobijaju na značaju i pažnju koju su tražili. Kakvu poruku šaljete time? Ne razumem i smatram da je ovo smešno. Ispraznite taj sektor na tribinama i nastavite utakmicu sa navijačima. Nije zanimljivo igrati pred praznim tribinama. Zbog određenih ljudi navijači nisu mogli da prisustvuju utakmici. Tužno. Imam obavezu i odgovornost da iznesem mišljenje. Ovo ne sme da se dešava! - naveo je Srbin, a potom je dodao da ga solidna lična statistika ne teši, jer "kopljanici" igraju razočaravajuću takmičarsku godinu. 

Republika

Foto: Profimedia

Tadiću prekipelo zbog Holanđana

- Kako da to komentarišem a da ne zvučim arogantno. Meni je to sve normalno jer je svake sezone tako. Čak i kada imamo lošu szeonu. Statistika mi nije donela mnogo radosti ove sezone jer sam timski igrač - zaključio je Dušan Tadić.

Ajaks sezonu nastavlja 21. maja kada na Johan Krojf arenu stiže Utreht, a Tadić je u dosadašnjem delu Eredivizije zabeležio dabl-dabl učinak od deset golova i 17 asistencija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading