PUKLO U AMSTERDAMU - TADIĆ PAKUJE KOFERE: Kapiten ODLAZI iz Ajaksa?!

Autor:

Sport

23.04.2023

17:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bolan poraz u derbiju Holandije samo podgrejao glasine.

PUKLO U AMSTERDAMU - TADIĆ PAKUJE KOFERE: Kapiten ODLAZI iz Ajaksa?!

Foto: Tanjug/AP

Kapiten Ajaksa Dušan Tadić

Fudbaleri PSV-a deklasirali su u derbiju 30. kola Eredivizije ekipu Ajaksa rezultatom 3:0 (1:0), a derbi holandskog prvenstva ostaće upamćen po 20-minutnom prekidu.

Navijači domaćina gađali su asa "kopljanika" Berhajsa staklenom pivskom kriglom, a ishod meča dodatno je podgrejao spekulacije da će Dušan Tadić na leto napustiti Amsterdam.

 

 

Došao sam ovde da bih osvajao trofeje. Stvarno nam je neophodan dobar plan za jak Ajaks. Projekat mora da bude ispravan. Fizički se osećam jako dobro, a to je najvažnija stvar. Uvek igram da pomognem svom timu. Videćemo šta će da se desi, fudbal je nepredvidljiv i nikad ne znate - izjavio je kapiten holandskog velikana uoči meča, a potom je dodao:

Devet prvotimaca je otišlo prošlog leta, ukupno 15 igrača. To je previše. Ne samo da se puno toga promenilo u klubu, nego sam i ja sam često menjao pozicije. Nije bilo nikakvih automatizama u našoj igri. Toga je bilo previše u poslednjih nekoliko meseci. Sada igram uglavnom na istoj poziciji, kao napadač. I naravno, to se odrazilo na moju statistiku. Moram da dajem konstantno golove, donosim asistencije i stvaram šanse. To sam radio tokom cele karijere. Naravno, ne odigra se svaka utakmica dobro, ali mnogo zavisi od celog tima. Što je bolja ekipa, lakše mi je - objasnio je srpski reprezentativac.

Ajaks je sa 62 boda ostao na trećem mestu, dok je PSV sa tri više na pragu plasmana u kvalifikacije za Ligu šampiona naredne sezone.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading