KAO GROM IZ VEDRA NEBA: Navijači u šoku - sjajni plejmejker ZAVRŠIO KARIJERU!

Autor:

Sport

25.05.2023

13:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nenajavljen potez jednog od lidera ekipe.

KAO GROM IZ VEDRA NEBA: Navijači u šoku - sjajni plejmejker ZAVRŠIO KARIJERU!

Foto: Starsport

Rok Stipčević i Aleksa Avramović

Rok Stipčević, hrvatski košarkaš i plejmejker Krke, odlučio je da završi svoju igračku karijeru, nakon što je njegov tim poražen od Heliosa u polufinalu prvenstva Slovenije.

Stipčević je godinama bio jedan od, ako ne i najbitniji igrač slovenačke ekipe, ali je odlučio da mu je ipak dosta košarke i da odlazi u penziju.

Od njega se na društvenoj mreži Tviter oprostila i ekipa Krke.

- Sinoć je naš kapiten Rok Stipčević zaključio svoj bogati sportski put. Ovo je njegov poslednji koš u sezoni, poslednji koš bogate karijere. Dres Krke nosio je između 2020. i 2023. godine, odigrao je 165 utakmica, od čega 66 u regionalnoj ligi u kojoj je postigao 892 poena, od čega 181 trojku - navodi se u objavi Krke.

Sam Stipčević je istakao da je dao sve od sebe od njegove sedme godine, ali da je posle 20 godina došao kraj.

- Dao sam sve od sebe, fizički i psihički od svoje 7. godine do ovog zadnjeg dana! Sati i sati treninga, spavanja s loptom i pokušaja da budem najbolja verzija sebe na terenu i izvan njega! Dakle… Posle 20 godina došao je kraj. I putovanje je bilo neverovatno! Blagoslovljen sam koliko sam prijatelja za celi život stekao! Potpuno sam uživao u svakoj sekundi putovanja! Dok jedan moj san završava, drugi počinje - naveo je košarkaš u svom obraćanju.

Dodao je i da se naporan rad uvek isplati i da tu poruku želi da prenese mladim ljudima.

- Puno sam stvari naučio tokom svoje karijere, ali jednu stvar koju želim preneti mladim ljudima koji pokušavaju postići svoje ciljeve je da se naporan rad isplati uvek, ali uvek! Imaj svoj put, radi kontinuirano i uspećeš. Niko vas ne može zaustaviti ako istinski verujete i radite na tome, svaki dan! Ići na pola puta nikad nikamo ne vodi. Idi do kraja ili ne idi uopšte! Iskreno, dao sam sve od sebe i neću požaliti! Iskreno hvala i doviđenja - zaključio je Rok svoje obraćanje.

Stipčević je tokom karijere igrao za Zadar, Borik, Cibonu, Vareze, Olimpiju iz Milana, Pezaro, Tofaš, Roman Virtus, Dinamo Sasari, Ritas, Fortitud, a poslednje tri godine je proveo u Krki.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading