ISPISAO ISTORIJU! Crveno-beli imaju REKORDERA: Ognjen Dobrić ušao u ANALE!

Autor:

Sport

24.05.2023

09:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tim sa Malog Kalemegdana u Podgorici je stigao do finala AdmiralBet ABA lige, a meč protiv Budućnosti posebno će značiti košarkašu iz Knina.

ISPISAO ISTORIJU! Crveno-beli imaju REKORDERA: Ognjen Dobrić ušao u ANALE!

Foto: Starsport

Ognjen Dobrić

Crvena zvezda Meridianbet prošetala se Podgoricom i demolirala je Budućnost (97:56) te stigla do finala AdmiralBet ABA lige.

Četa Duška Ivanovića odigrala je maestralan meč, a poseban razlog za radost imao je Ognjen Dobrić.

Košarkaš iz Knina ušao je u anale regionalnog takmičenja i postao najbolji strelac ikada kada se gledaju plej-of mečevi. Dobrić je protiv Budućnosti u Podgorici postigao sedam poena, stigao do cifre od 391 i prestigao Nemanju Gordića koji ima poen manje.

 

 

Posle njih dvojice slede Nikola Ivanović (379) i Luka Mitrović (322), a zatim Džastin Kobs (242), Dejan Davidovac (224), Miro Bilan (221), Čarls Dženkins (219), Branko Lazić (217) i Uroš Tripković (203).

Priliku da poveća učinak Ognjen Dobrić imaće u finalu plej-ofa gde će Crvena zvezda Meridianbet igrati protiv boljeg iz serije Partizan - Cedevita Olimpija. Ova polufinalna serija počinje tek u nedelju 28. maja, a kalendar takmičenja posebno je iznervirao trenera crveno-belih, Duška Ivanovića.

- Ozbiljna liga mora da ima sistem i termine takmičenja. Ali, šta da se radi. Sada sledi nova pauza, to može da bude pozitvno i negativno - istakao je Ivanović.

Šta vi mislite, ko će stići do titule u AdmiralBet ABA ligi ove sezone?

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading