POTVRĐENO USRED PLEJ-OFA NA JADRANU: Sledeće sezone stiže NOVI TRENER!

Autor:

Sport

16.05.2023

07:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pala odluka posle razočaravajućih rezultata, u glavni grad Crne Gore dolazi stručnjak koji se istakao radom u slovenačkim klubovima.

POTVRĐENO USRED PLEJ-OFA NA JADRANU: Sledeće sezone stiže NOVI TRENER!

Foto: Starsport

Detalj sa meča Crvena zvezda MeiridanBet - Budućnost

Košarkaši Crvene zvezde MeridianBet deklasirali su Budućnost rezultatom 93:55 u prvom meču polufinalne serije AdmiralBet ABA lige, a usred plej-ofa na Jadranu isplivala je informacija da će na klupu plavih sesti bivši trener Cedevita Olimpije Jurica Golemac.

Ova vest potvrđena je od strane podgoričkih medija uoči okršaja u Pioniru, a velika je verovatnoća da je poremetila ekipu i uticala na očajno izdanje izabranika Petra Mijovića u Beogradu.

Golemac je sa Ljubljančanima osvojio tri titule prvaka Slovenije, a sa njim će tim iz "Morače" na leto pretrpeti velike kadrovske promene.

Republika

Foto: Starsport

Golemac od leta na "užarenoj" klupi Podgoričana

Podsetimo da je Budućnost u sezonu ušla sa Vladom Jovanovićem kao šefom struke i ogromnim ambicijama, ali je rastanak usledio nakon ispadanja iz Evrokupa, te je Mijović imenovan kao privremeno rešenje.

Utakmica broj 2 u borbi za finale regionalnog takmičenja na programu je narednog utorka (23. maj), crveno-beli su apsolutni favoriti za prolaz, a Podgoričani su očigledno odlučili da na vreme reše goruće pitanje, kako ne bi ponovili greške iz tekuće takmičarske godine koja je, za sada, razočaravajuća za popularne varvare.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading