TROFEJNI TRENER BRUTALNO ISKREN: Nemamo novca za Teodosića i Milutinova!

Autor:

Sport

27.06.2023

17:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Italijan nastavlja svoju odiseju u Bolonji.

TROFEJNI TRENER BRUTALNO ISKREN: Nemamo novca za Teodosića i Milutinova!

Foto: Starsport

Željko Obradović i Serđo Skariolo

Iskusni Serđo Skariolo i naredne sezone predvodiće Virtus iz Bolonje uprkos najavljenom smanjenu budžeta. Spekulisalo se o njegovom preuzimanju Real Madrida, ali selektor Španije je objasnio da nije imao kontakta sa drugim evropskim klubovima.

Republika

Foto: Starsport

Serđo Skariolo

- Mislim da nije ni potrebno da se to posebno naglašava. Interesovanje Toronto Reptorsa za mene je bilo veliko i želim da se zahvalim Virtusu što su mi dozvolili da pregovaram sa njima. Nisam imao kontakt ni sa jednim drugim klubom. Ostajem ovde jer imam ugovor i osećam se dobro. Vlasnik kluba Masimo Zaneti pitao me je za mogućnost produžetka saradnje i rekao sam mu da je to opcija koju nikada ne bih isključio. Moji menadžeri će se postarati za te pregovore, shodno novoj situaciji u klubu - rekao je Skariolo.

Italijan je dodao da Virtus neće imati isti budžet kao prošle sezone.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Serđo Skariolo i Miloš Teodosić

- Klub je bio jasan u pojašnjenju finansijske situacije i toga da će biti sve drugačije. Cenim kada je klub transparentan u deljenju takvih informacija. Nećemo imati isti budžet kao poslednjih nekoliko godina i nećemo biti u mogućnosti da dovedemo igrače poput Teodosića ili Milutinova, ali daćemo sve od sebe da održimo klub na najvišem mogućem nivou - zaključio je Serđo Skariolo.

Republika

Foto: Starsport

Nikola Milutinov

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading