MILION STIŽU NA MARAKANU: Šahtjor želi Zvezdinog reprezentativca!

Autor:

Sport

27.06.2023

16:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ponuda koja je zainteresovala crveno-bele.

MILION STIŽU NA MARAKANU: Šahtjor želi Zvezdinog reprezentativca!

Foto: Starsport

Stadion "Rajko Mitić" - dom fudbalera Crvene zvezde

Crvena zvezda je dobila ponudu Šahtjora iz Donjecka za Iraklija Azarova (21) vrednu 3.000.000 evra, saznaje "Mozzart sport".

Republika

Foto: FK Crvena zvezda

Irakli Azarov

Prošle sezone u svim takmičenjima Irakli Azarov je odigrao 29 utakmica i upisao četiri asistencije. Dobio je šansu tokom proleća usled promenljive forme Milana Rodića i može se reći da je iskoristio priliku da se nametne, ali...

Šahtjor je prošle sezone osvojio titulu šampiona Ukrajine. Igraće u Ligi šampiona, ali pitanje je da li bi mladi bek išao u ratom zahvaćenu zemlju, u kojoj se fudbalsko prvenstvo igra u veoma specifičnim uslovima.

U slučaju da prihvate ponudu popularnig "rudara", Crvene zvezde bi od Azarova napravila vrlo isplativu investiciju, pošto su njegovu slobodu platili 200.000 evra Dinamu iz Batumija.

Irakli Azarov trenutno se nalazi sa mladom reprezentacijom Gruzija na Evropskom prvenstvu koja zajedničkim snagama organizuju njegova domovina i Rumunija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading