U SRPSKOJ LIGI SA NOVIM TRENEROM: Omladinac iz Zablaća se zahvalio Tošiću na saradnji i na njegovo mesto je stigao mladi stručnjak!

Autor:

Sport

27.06.2023

18:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Istorijski plasman iziskuje određene promene na svim nivoima.

U SRPSKOJ LIGI SA NOVIM TRENEROM: Omladinac iz Zablaća se zahvalio Tošiću na saradnji i na njegovo mesto je stigao mladi stručnjak!

Foto: FK Omladinac Zablaće

Prošle sezone ostavren je istorijski plasman, ali tu se ne zaustavljaju u Zablaću, nastavlja se sa jačanjem na svim poljima u redovima Omladinca.

Republika

Fudbalski klub Omladinac iz Zabalaća je prošle sezone na ubedljiv način stigao do titule prvaka Zapadno-moravske zone i plasmana u Srpsku ligu Zapad. Ekipa je sa učinkom od 22 trijumfa i četiri poraza, bez remija, stigla do šampionskog pehara vrednog višeg ranga. Za vreme zimskog prelaznog roka odrađen je odličan posao, igrači koji su zadužili dres tima su već tada bili projektovani i da se u slučaju plasmana zadrže u istim bojama.

Uprava kluba je na startu prelaznog roka obelodanila simpatizerima Omladinca dve novine. Nakon istorijskog plasmana došlo je do raskida saradnje sa treneromDušanom Tošićem, a ubrzo je određena i njegova zamena. U Srpskoj ligi tim iz Zabalaća predvodiće mladi stručnjak sa Zlatibora, Vladislav Rosić.

Rosić je imao zapaženu igračku karijeru, nastupao je za BASK, Obilić, Voždovac, Zemun, dok je u inostranstvu branio boje sastava Košice iz Slovačke. Kao trener radio je u Slogi iz Bajine Bašte, Slogi sa Petrovca na Mlavi i Budućnosti iz Arilja. 

Republika

Foto: FK Omladinac Zablaće

Vladislav Rosić na promociji

Iz kluba su povodom promocije novog trenera poručili:

- Gospodinu Rosiću želimo dobrodošlicu i puno uspeha, da što bolje rezultate beleži u sledećoj sezoni. Ovom prilikom hteli bi da se zahvalimo na svemu učinjenom u prošloj polusezoni sada već našem bivšem treneru, Dušanu Tošiću, koji je sa klubom postigao najveći uspeh u njegovoj istoriji i želimo mu puno sreće kako na privatnom, tako i na poslovnom planu. 

Uprava kluba je promocijom novog šefa stručnog štaba postavila osnovu za dalji rad u prelaznom roku, sada sledi analiza igračkog kadra od strane novog trenera i konsultacije sa ljudima zaduženim za transfere, kako bi se tim spremio za nove izazove u srpskoligaškom karavnu.

BONUS VIDEO: 


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading