NIŠTA OD MEČA: Unapred dogovorena prijateljska utakmica je OTKAZANA - šampion se obratio javnosti SAOPŠTENJEM!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

15.07.2023

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fubala ipak neće biti.

NIŠTA OD MEČA: Unapred dogovorena prijateljska utakmica je OTKAZANA - šampion se obratio javnosti SAOPŠTENJEM!

Foto: OFK Budućnost Dudovica

Dve ekipe koje su prethodne 2022/23 sezone ostvarile zapažene rezultate, ipak neće odigrati ranije dogovoren prijateljski susret.

 

Ekipa Šušnjara prethodnu sezonu u okviru Beogradske zone okončala je na trećoj poziciji iza ekipa PKB-a iz Padinske Skele i GSP Polet Dorćola i za samo jedan korak su ostali bez plasmana u beogradsku grupu srpskoligaškog karavana.

Sa druge strane, OFK Budućnost iz Dudovice je u okviru Prve beogradske lige - "grupa B" stigla do šampionskog pehara i plasmana u zonski rang beogradskog fudbala.

Planirani meč dve ekipe trebao je da se odigra u nedelju 16. jula na stadionu u Sremčici, ali do toga ipak neće doći. Povodom navedenog javnosti su se obratili iz sportskog kolektiva u Dudovici:

Foto: OFK Budućnost Dudovica

Ništa od utakmice

 

- Prijateljska utakmica između ekipe Šušnjara i našeg tima, koja je trebala da se odigra u nedelju, 16. juna, otkazana je na inicijativu domaćina. Nadamo se samo da naši sportski prijatelji nisu imali nikakve zle namere i što se nas tiče nastavićemo da gradimo sportske odnose sa našim komšijama i dalje kao svaki veliki sportski kolektiv.

U ovom momentu dve ekipe neće odmeriti snagu, ali svakako u predstojećoj takmičarskoj godini boriće se za prvenstvene bodove u okviru Beogradske zone.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading