UOČI POČETKA PRIPREMA: Nakon radova na poboljšanju infrastrukturnih uslova, klub uveliko radi na jačanju igračkog kadra - u Ljukovo stigla petorica novajlija!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

14.07.2023

20:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sa velikim ambicijama klub ulazi u novu sezonu.

UOČI POČETKA PRIPREMA: Nakon radova na poboljšanju infrastrukturnih uslova, klub uveliko radi na jačanju igračkog kadra - u Ljukovo stigla petorica novajlija!

Foto: FK Ljukovo

Fudbaleri Ljukova iz istoimenog mesta sezonu 2022/23 u okviru Međuopštinske lige Srem-Istok okončali su na devetoj poziciji na tabeli sa skorom od deset pobeda, četiri remija i 12 poraza.

 

Odmah po okončanju takmičarske godine, u Ljukovu su započeli radovi na pobiljšanju infrstrukturnih uslova na stadionu, tako da će i igrači, ali i navijači od predstojeće jeseni imati daleko više konfora na ljukovačkoj sportskoj lepotici.

Uz navedene radove, a pred start priprema za predstojeću sezonu, rukovodstvo kluba užurbano radi na jačanju igračkog kadra. Postignut je dogovr da ekipu sa klupe predvodi Živko Budimirović, a zatim je usledila i serija igračkih pojačanja.

Foto: FK Ljukovo

Živko Budimirović - novi trener FK Ljukovo

 

Dvadesetdvogodišnji Aleksa Dubajić u plavo-bele redove stiže iz Dunava iz Starih Banovaca. Nakoj njega, ugovore sa klubom parafirali su dosadašnji fudbaler beogradske Lokomotive Dejan Galić, tridesetogodišnji Konstantin Stegnjajić koji dolazi iz Kačera iz Belanovice, a iz istog kluba stigao je i iskusni golman Nikola Markovski (32).

Dan pre početka priprema za sezonu 2023/24 u Ljukovo je stigao tandem FK Kameni iz Ašanje. U pitanju su dvadesettrogodišnje desno krilo Nemaja Bežanović i dvadesetdevetogodišnji Branislav Čavić najbolji strelac druge Sremske lige.

Da podsetimo, pripreme za Međuopštinsku Ligu Srema 2023/24 počeće u subotu 15. jula, a prozivku i prvi trening biće odrađeni pod rukovodećom palicom novog trenera Živka Budimirovića.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading