KRAJ TAKMIČARSKE SEZONE OZNAČIO JE POČETAK INFRASTRUKTURNIH RADOVA: Stadion "Branko Petrović" zasijao u novom ruhu! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

13.06.2023

11:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kraj takmičarske sezone označio je i početak ozbiljnih infrastrukturnih radova.

KRAJ TAKMIČARSKE SEZONE OZNAČIO JE POČETAK INFRASTRUKTURNIH RADOVA: Stadion "Branko Petrović" zasijao u novom ruhu! (FOTO GALERIJA)

Foto: FK Ljukovo

Fudbaleri Ljukova iz istoimenog mesta koje se prvi put u spisima pominje još 1420. godine, sezonu 2022/23 u okviru Međuopštinske lige Srem-Istok okončali su na devetoj poziciji na tabeli sa ukupno 34 osvojena boda.

 

Ekipa koja se prethodne sezone takmičila u Sremskoj ligi, nije uspela da se vrati u viši rang takmičenja, ali je kraj takmičenja istovremeno značio i početak radova na poboljšanju infrastrukturnih uslova kako bi publika od jeseni, ali i u godinama pred nama imala komfornije uslove da prati utakmice svog voljenog kluba.

Radi se na renoviranju tribine stadiona "Branko Petrović", a istovremeno se vrši sređivanje travnatog tepiha.

 

Da podsetimo, ekipa Ljukova je u tek okončanoj sezoni ostvarila skor od deset pobeda, četiri remija i 12 poraza, a u poslednjem prvenstvenom susretu, u direktnoj borbi za što bolji plasman, Ljukovo je na svom stadionu savladalo Graničar iz Obreža rezultatom 4:0.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading