KADA SE ĐOKOVIĆ LATI REKETA, SVE STAJE: Zbog Novakovog vimbldonskog finala, klub je morao da prilagodi današnje treninge! (FOTO GALERIJA, VIDEO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

16.07.2023

20:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Drugačije se zaista nije moglo.

KADA SE ĐOKOVIĆ LATI REKETA, SVE STAJE: Zbog Novakovog vimbldonskog finala, klub je morao da prilagodi današnje treninge! (FOTO GALERIJA, VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković, najbolji teniser u istoriji "belog sporta" nije uspeo da stigne do novog vimbldonskog trofeja. Nakon pet odigranih setova, Španac Karlos Alkaraz je slavio rezultatom 3:2 (1:6, 7:6, 6:1, 3:6, 6:4) čime je postao tek četvrti aktivni igrač koji se može pohvaliti peharom, verovatno i najprestižnijeg teniskog turnira.

 

Potpuno je jasno da je meč na centralnom terenu "Sveengleskog kluba" bio sportski događaj današnjeg dana, a to je potvrdio podatak da se sa velikom pažnjom finale pratilo i u redovima srpskog fudbalskog prvoligaša.

Naime, fudbaleri RFK Grafičara danas su otputovali na Zlatibor gde će obaviti bazične pripreme za predstojeću sezonu, a kako se može videti na klupskim fotografijama, prvotimci "ljubičastih" su nedeljno poslepodne, umesto na fudbalskoj travi, vreme proveli u svojim sobama, prateći duel na londonskom zelenom tepihu.

 

 

Kako su iz kluba obelodanili, najbučniji u podršci srpskoj sportskoj legendi, bili su Janjušević i Stojanović, cimeri u jednoj od zlatiborskih soba.

 

Ostaje pitanje da li je Novakov duel poremetio planove trenera Marka Neđića, ali i ukoliko jeste, prekaljeni stručnjak će znati navedeno da nadoknadi i pripremi ekipu za borbu u prvoligaškom karavanu.

Traba napomenuti da će ekspedicija RFK Grafičara na Zlatiboru boraviti do kraja meseca jula, a uz treninge, "grafosi" će odigrati i nekoliko kontrolnih mečeva. Stručni štab ljubičastih će na raspolaganju imati sledeći igrački kadar: Guteša, B. Marinković, Draškić, Matić, Bajić, Janjušević, Vukičević, Jovanović, D. Petrović, Ogbou, Crnojević, Radojević, D. Đurić, Marić, Ćurić, A. Petrović, Vasiljević, Majstorović, Fratrović, Stojanović, Mijatović, Bošković, Maksimović, Krsmanović, Fajsal, Taker, Ratković, Dankan, Nikčević, Đukić i V. Petrović.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading