ŠTUCKO SE VRATIO: Klub je istrajao u nameri - osetno pojačani ulaze u odlučujuće borbe!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

12.02.2024

13:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vraćaju se korenima...

ŠTUCKO SE VRATIO: Klub je istrajao u nameri - osetno pojačani ulaze u odlučujuće borbe!

Foto: FK Saranovo1936

Fudbaleri Saranova 1936 iz istoimenog mesta u opštini Rača prvi deo ovosezonske Šumadijske okružne lige okončali su na devetoj poziciji sa priličnim bodovnim deficitom u odnosu na vodeći sastav Šumadije iz Toponice.

 

Narandžasto-crni su tokom prethodne jeseni ostvarili skor od sedam pobeda, isto toliko poraza i jednog remija, ali su zimsku pauzu između dva dela takmičarske sezone iskoristili kako bi ispunili davno proklamovanu želju da u klub vrate što je više moguće aktivnih igrača iz svog mesta.

Jedan od onih kojeg su želeli ponovo da vide u svojoj ekipi, jeste Saša Branisavljević, legenda i dugogodišnji kapiten ekipe iz Saranova. Od njega se očekuje da svojim znanjem i iskustvom u mnogome pomogne ekipi u ostvarenju ranije zacrtanih ciljeva.

Istovremeno, rukovodstvo Saranova 1936 je obavestilo javnost da druga ekipa iz ovog mesta, Fudbalski klub Mladost 1936 odustaje od takmičenja u okviru Opštinske lige Rača-Batočina i većina igrača je iz ovog kluba je prešla u redove Saranova 1936 i zajednički će nastaviti borbu u okviru Šumadijske okružne lige.

Prema dostupnim informacijama iz ekipe Saranova 1936, u narednom periodu klub će predstaviti i ostala pojačanja koja su ove zime stigla u klub.

Foto: FK Saranovo1936

Legendarni Štucko se vratio u klub

 

Kada je reč o nastavku borbe za bodove, Saranovo 1936 u prolećnoj premijeri dočekuje Šumadinac iz Stojnika. Navedeni susret na programu je desetog dana meseca marta, a treba podsetiti da je prvi ovosezonski duel dve ekipe okončan ubedljivim trijumfom narandžasto-crnih, rezultatom 4:1.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading