ŠOK FOTKA GOLE ELENE KITIĆ: Pevačica pokazala ČIME RASPOLAŽE, jedan detalj je svima privukao pažnju!

Autor:

Zabava

01.03.2024

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Elena Kitić objavila izazovnu fotografiju!

ŠOK FOTKA GOLE ELENE KITIĆ: Pevačica pokazala ČIME RASPOLAŽE, jedan detalj je svima privukao pažnju!

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Popularna pevačica Elena Kitić ponovo je izazvala veliku pažnju javnosti objavom nove fotografije na svom Instagram profilu. Njeni obožavaoci su bili oduševljeni njenim izgledom, primećujući da sve više liči na svoju majku Martu Savić.

Elena je poznata po svojoj nesvakidašnjoj lepoti i egzotičnom izgledu, a mnogi su primetili da je uložila dosta truda i novca kako bi postigla svoj trenutni izgled. Spekuliše se da je pevačica prošla kroz nekoliko estetskih zahvata, uključujući povećanje usana, operaciju grudi, zatezanje kapaka i smanjenje nosa.

Foto: Instagram.com

Elena Kitić se skinula

 


Pored toga, Elena nedavno je ozvaničila svoju vezu sa Mihailom Vujićem, poznatijim kao Miksa, a njeni roditelji su oduševljeno podržali ovu vezu. Njen otac je istakao da je upoznao Eleninog dečka i da je reč o "finom dečku koji se bavi muzikom". Marta Savić, Elenina majka, takođe je iskazala podršku svojoj mezimici, izražavajući želju za njenom srećom u ljubavi.

Elena je često bila predmet medijske pažnje zbog svojih ljubavnih veza, ali njeni roditelji su istakli da je to njen lični izbor i da je važno da bude srećna u ljubavi, bez obzira na to koliko će ta veza trajati.


Elena Kitić nastavlja da intrigira javnost svojim izgledom i ljubavnim životom, a njeni obožavaoci s nestrpljenjem očekuju nove objave i detalje iz njenog života. Njeni roditelji su podrška u svemu što radi, a njen izgled i ljubavni život i dalje su predmet interesovanja široke javnosti.

Eleninog dečka sam upoznao, Miksu, fin dečko. To joj je trenutni dečko, bavi se muzikom... Ja se u njene izbore ne mešam, povezivali su je sa svakim mogućim. Zato i beži od medija. Ona nema iza sebe ružnih mrlja. Da li će sa ovim dečkom biti dan, dva, godinu, to je njen izbor - a sa druge strane, Marta i te kako navija za sreću u ljubavi svoje mezimice - izjavio je pevač jednom prilikom.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading