NAŠEG PEVAČA ZLOSTAVLJALI U DETINJSTVU: Nakon HIPNOZE saznao šta mu se dogodilo kad je imao PET GODINA!

Autor:

Zabava

01.03.2024

09:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bojan Tomović otvorio dušu o traumi iz detinjstva!

NAŠEG PEVAČA ZLOSTAVLJALI U DETINJSTVU: Nakon HIPNOZE saznao šta mu se dogodilo kad je imao PET GODINA!

Foto: Shutterstock

Poznati pevač Bojan Tomović odlučio je da se vrati na muzičku scenu nakon teškog perioda borbe sa psihičkom bolešću, koja mu svakodnevno otežava život. Kako je sada otkrio, Bojanu su se vratile i traume iz detinjstva koje je potisnuo.

- Moje detinjstvo je bilo prilično traumatično. Detinjstvo u teoriji predstavlja nešto lepo, ali kod mene to nije bio slučaj. Poslednji put kada sam bio u bolnici, podvrgao sam se hipnonoterapiji i otkriveno je da sam bio zlostavljan kada sam imao pet godina - započeo je Bojan, pa nastavio:

Republika

Foto: ST/ D. KADIĆ

Bojan Tomović progovorio o traumama u detinjstvu

- Opisao sam kuću i sobu u kojoj sam se tada nalazio. To je svih ovih godina bilo potisnuto, i možda sam upravo zbog te traume postao bipolaran. Probudio sam se iz hipnoze u nadi da ću biti bolje, i osetio sam olakšanje kakvo dugo nisam - dodao je Tomović, koji je priznao da je traumu iz detinjstva podelio sa majkom.

- Pre dvadesetak dana sam priznao majci šta se desilo dok sam bio dečak. Bilo me je sramota, ali istina je bolja od svake laži. Prvo je bila u šoku, a onda me je zagrlila i plakala. Interesantno je šta je ljudska psiha, ali nekako teraš dalje i boriš se. Nije majka pi*ku rodila.

- Jedini strah mi je da ne izgubim bliske ljude i nju. Otac je preminuo od raka u 57. godini, i to sam teško podneo. Za sebe ne dajem ni pet para. Kada sam pokušao samoubistvo pre četiri godine, nisam ni mogao da zamislim da ću 2024. godine objaviti novi album. Jedno jutro sam ustao i ubedio se da je kraj muka, problema i patnje, ali nikako života - zaključio je Tomović za "Alo!".

Republika

Foto: Instagram.com printscreen

Bojan Tomović u bolnici

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading