NOVI SKANDAL TRESE PZE: Isplivale privatne prepiske, tvrde da Breskvici NAMEŠTAJU POBEDU, hitno se oglasila! (FOTO)

Autor:

Zabava

29.02.2024

22:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Breskvica se hitno oglasila nakon navoda da joj nameštaju pobedu!

NOVI SKANDAL TRESE PZE: Isplivale privatne prepiske, tvrde da Breskvici NAMEŠTAJU POBEDU, hitno se oglasila! (FOTO)

Foto: Printscreen/RTS1

48 sati pred veliko superfinale takmičenja "Pesma za Evroviziju" na društvenoj mreži Tviter pojavila se poruka, za koju se spekuliše da je lažna, i po kojoj bi se moglo zaključiti da neko navodno organizuje nepoznate ljdue da glasaju za Anđelu Ignjatović Breskvicu i da im za to plaćaju.

Mnogi su posumnjalji da se ladi o lažnom profilu i da Breskvici smeštaju priču o namentašnju kako je profil koji je objavio ovo odmah zaključan.

Republika

Foto: Twitter.com

Sumnjiva objava na Tviteru
Breskvica se odmah oglasila:

Nakon priča i optužbi da mi je pesma "genocidna" i da sam, kada sam je otpevala, imala bilo kakvu drugu emociju osim ljubavi prema svojoj zemlji i muzici, evo sada i izmišljenih poruka o nekom "plaćenom glasanju" za mene. Neću se povući i neću ćutati, jer ja imam obraz, čast i vaspitanje koji mi nikada u životu ne bi dozvolili takvu sramotu - rekla je Breskvica i dodala:

- Sramota je vaša, a moja je ljubav. Ljubav prema toj pesmi, prema muzici, prema Srbiji u kojoj sam rođena. I da, ja imam silnu želju da odem na Evroviziju, verujte da ni ne znate koliko gorim od želje da odem, jer znam da ne postoji stvar kojom mogu da obrukam bilo koga, jer prvenstveno nikada ne bih obrukala sebe i svoje korene. Bruka je vaša koji ovo radite. Ko god da pobedi, samo neka časno pobedi - izjavila je ona, prenosi "Telegraf".

Inače, Breskvica je digla buru i u Hrvatskoj. 

Ovog puta, uz izveštaj o takmičenju u Beogradu, Jutarnji list je objavio i tekst posvećen samo Breskvici, u kom s jasnom namerom prenosi sumanute tvitove, idiotarije iz tih tvitova stavljaju u naslov i čitaocima praktično plasiraju tezu da se radi o istinitim tvrdnjama. Tako Jutarnji kaže:

- Optužili su je da je poklonica đavola, da ima genocidnu pesmu i peva o Hitlerovom letnjikovcu: Pogledajte kakva se pojavila."

"DEMONOLOZI"

Dalje navode da su Anđelu "dežurni demonolozi" pred nastup "optužili da je poklonica đavola jer je ispod pupka tetovirala vražje rogove", a zatim se bave njenim kostimom s krilima, koji je izazvao veliku pažnju među gledaocima.

I onda prelaze na ono što je za njih očigledno poenta, podsećajući na podjednako sumanute ranije optužbe da pesma koju Breskvica peva ima veze s progonom Albanaca.

- Prebacuju joj da peva genocidnu pesmu koja legitimizuje masakr i etničko čišćenje nad Albancima na Kosovu - piše zagrebački list i dodaje da "ima i onih kojima se ne dopada naslov njene pesme "Gnezdo orlovo" jer joj zameraju da je "opevala Hitlerov letnjikovac".

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić

Breskvica

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading