MISLI DA JE IZNAD SVIH TAKMIČARA? Breskvica kasnila na "Pesmu za Evroviziju", a evo u čemu se POJAVILA! (FOTO)

Autor:

Zabava

27.02.2024

21:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mlada pevačica privukla je pažnju stajlingom!

MISLI DA JE IZNAD SVIH TAKMIČARA? Breskvica kasnila na "Pesmu za Evroviziju", a evo u čemu se POJAVILA! (FOTO)

Foto: ST/Nemanja Pančić

U toku je prvo polufinale takmičenja "Pesma za Evroviziju". Iako su se svi takmičari pojavili pred početak emisije u bekstejdžu, Anđela Ignjatović Breskvica došla je pred sam početak nastupa i tako izbegla da razgovara sa predstavnicima sedme sile.

Ona je došla u narodnoj nošnji, sa oreolom na glavi i anđeoskim krilima.

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić

Breskvica

Pre Breskvice nastupalo je sedam takmičara, a ona će se predstaviti sa pesmom "Gnezdo orlovo", koja je podelila publiku širom regiona, a svoje mišljenje iznela je i muzička zvezda Jelena Karleuša

- Da ne bih odgovarala svakom novinaru pojedinačno, evo kratkog osvrta na neke pesme koje ulaze u konkurenciju za "Evrosong" i moje uvek skromno i realno mišljenje: 

Republika

Foto: ATA Images

Breskvica i Karleuša

1. NAJ WORLD MUSIC

Glas koji ima eteralni zvuk i probija jezičke i kulturološke barijere u muzici - poručila je JK i tagovala Teju Doru.

2.NAJ SEXY/SKUPLJI ZVUK, srpska SADE, top izvedba i produkcija glasa, ne previše komercijalno, ali poseduje veoma skup element nenametljivog, ali zaraznog, što nije svojstveno srpskom izvođaču - napisala je Jelena i označila Lenu Kovačević.

3. NAJ KRINDŽ & KISELINA ZVUK, lažna Cakana i grupa Ladarice, zvuk koji nema nikakvu poentu na ovoj vrsti evropskog takmičenja, promašen tekst i paše muzički retro pravac, slatka talentovana devojka u kandžama kafanskih menadžera i savetodavaca poznatih po uništavanju karijera. Šteta - napisala je Karleuša aludirajući na Breskvicu. 

4. NAJVEĆE ŠANSE ZA USPEH Strašan talenat i pomalo filmska 007 muzika, moj favorit i po mom unutrašnjem osećaju njeno vreme dolazi - nahvalila je Zorju. 

5. NAJ ZVEZDANA PRAŠINA Momak koji ima X faktor, ali po američkim standardima, neću mu savetovati da ide preko bare gde će ga ceniti nego ću mu pružiti podršku jer ovakvi talenti su neophodni kako bi se ugasio požar seljane i džukačke muzike na Balkanu - napisala je pop zvezda za Džordžija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading