BRESKVICA POKAZALA NAULJANE "LUBENICE" Svi u šoku: Golotinjom skupljaš glasače za Evroviziju! (FOTO)

Autor:

Zabava

13.02.2024

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mlada pevačica šokirala domaću javnost i svoje pratioce!

BRESKVICA POKAZALA NAULJANE "LUBENICE" Svi u šoku: Golotinjom skupljaš glasače za Evroviziju! (FOTO)

Foto: Instagram.com/brrrreskvica

Mlada pevačica Anđela Ignjatović Breskvica uskoro će se predstaviti na takmičenju "Pesma za Evroviziju", gde će sa pesmom "Orlovo gnezdo" pokušati da osvoji najviše glasova publike i žirija i tako dobije mogućnost da predstavlja našu zemlju na Evroviziji. 

Anđela se u poslednje vreme pojavljuje smero obučena, a mnogi očekuju da njen nastup na "Pesmi za Evroviziju" prati i narodna nošnja, koju je često oblačila, pa je zbog toga sve šokirala njena poslednja fotografija na društvenoj mreži Instagram.

Naime, ona se uslikala ispred ogledala, u crnoj haljini koja je jedva sakrila njeno poprsje, koje je bilo nauljano.

- Učini to devojko, šokiraj sve - napisala je Anđela u naslovu ove fotografije.

Mnoge je oduševila ova fotografija, te su nahvalili mladu pevačicu zbog tela, dok je druge potpuno šokirala. "Postaješ ista kao ostale, poslednja nada umetnosti nam je Teya Dora", "Prelepa", "Sramno, pokušava golotinjom da privuče publiku i osvoji što više glasova", "Breskvo, šta nam radiš, au", "Ovo od tebe nismo očekivali", "Piši propalo", "Bićeš najlepša predstavnica", "Pojela i nije ostavila mrvice", samo su neki od komentara ispod njene objave.

Breskvica je nedavno izazvala i haos u javnosti da je u svojoj glavi već pobedila na "Pesmi za Evroviziju", kao i da će "tugovati 40 dana" ukoliko se to ne bude stvarno dogodilo.

Republika

Foto: E-Stock/Nataša Rajaković

Breskvica

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading