BRESKVICA ZAPREPASTILA IZJAVOM! Jednom rečenicom šokirala ceo region: Tugovaću 40 dana ako...

Autor:

Zabava

10.02.2024

08:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ignjatovićeva je u svojoj glavi već odnela pobedu na "Pesmi za Evroviziju"

BRESKVICA ZAPREPASTILA IZJAVOM! Jednom rečenicom šokirala ceo region: Tugovaću 40 dana ako...

Foto: E-Stock/Nataša Rajaković

Breskvica

Mlada pevačica Anđela Ignjatović Breskvica predstaviće se sa numerom "Orlovo gnezdo" na predstojećem takmičenju "Pesma za Evroviziju". Mnogi joj prognoziraju prvo mesto, a kako sama kaže, u svojoj glavi je već odnela pobedu i ne krije da sa prijateljima i porodicom priča o mogućem odlasku na "Evroviziju".

Međutim, jedna njena izjavila šokirala je region. Naime, Breskvica je izjavila da će "tugovati 40 dana ako ne pobedi".

- Ja sam iz fazona: "Ljudi, ja ako ne pobedim tugovaću narednih 40 dana". U svojoj glavi sam već otišla na "Evroviziju", jer volim da manifestujem - rekla je Breskvica, pa nastavila:

Republika

Foto: E-Stock/Nataša Rajaković

Breskvica je u svojoj glavi već odnela pobedu

- Naravno da bih bila tužna da ne odem, ali, što se posla tiče, sve što sam do sada uradila u životu sam manifestovala. Kao mala sam zamišljala da ću ja da pevam, sve sam zamišljala kako se sada dešava, bukvalno. I onda sam negde iz fazona: "Sada ću danonoćno da zamišljam ovo, pa će da se desi". (smeh) Toliko sam opterećena time, zamislila sam čak i momenat kada objavljuju ko je pobednik "Evrovizije", dotle sam došla.

Breskvica je istakla i da joj znači podrška kolega, naročito Danice Crnogorčević.

- Bila sam srećna zbog Danice... Podelila sam to svuda i svima sam poslala. Kao, Danica je pričala o meni. Ono što ljudi možda ni ne znaju je da ja konstantno slušam njenu muziku. Stvarno je mnogo volim i baš mi je drago što me je podržala. Sanja Vučić je neko ko je od prvog trenutka kad sam ja saopštila da ću da se prijavim bila tu uz mene i pomogla mi milion puta, ispričala mi je kako sve funkcioniše. Ona je ta koja me je baš podržala. Takođe, Slobodan Radanović i njegova žena Jelena, stvarno ih pozdravljam puno. Oni su mi se javili, podržali me, dopada im se pesma. Nažalost, nije me podržalo puno kolega, malo mi je krivo zbog toga, ali eto njih dvoje, troje, četvoro koji jesu, jako sam im zahvalna - rekla je Anđela za "Telegraf".

Republika

Foto: AAT Images

Breskvica se zahvalila Danici Crnogorčević

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading