"SKRENULA JE SA PUTA" Breskvica isprozivala koleginicu, stigao HITAN ODGOVOR!

Autor:

Zabava

17.02.2024

08:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularna mlada pevačica uzvratila svojoj koleginici!

"SKRENULA JE SA PUTA" Breskvica isprozivala koleginicu, stigao HITAN ODGOVOR!

Foto: Radio S, ST/Dragan Kadić

Dugo se pisalo i pričalo o ratu mladih pevačica, Anđele Ignjatović Breskvice i Marine Pezerović Zere, koje su u jednom trenutku zakopale "ratne sekire". Međutim, Breskvica je nedavno ponovo potkačila svoju koleginicu, što je izazvalo lavinu reakcija na društvenim mrežama.

Naime, Breksvica je prokomentarisala Zerin duet sa Darkom Lazićem, te istakla da smatra da je njena koleginica "malo skrenula sa puta".

Republika

Foto: ST/N.PANČIĆ/Radio S

Zera i Breskvica su ranije ratovale javno

- Ne dopada mi se taj stil uz nju. Prosto smatram da je ona izgradila nešto drugo u čemu je dobra i ima jako dobre pesme koje i ja pevam na svojim nastupima. Smatram da je malo skrenula sa puta... Okej, možda je htela da pokuša nešto novo, možda se njoj dopalo... Pesma je super, samo smatram da njoj leži nešto drugo, neka druga vrsta muzike - izjavila je Anđela nedavno za "Telegraf".

Sada se oglasila Zera i odgovorila Breksivca.

- Ta pesma sa Darkom mi je jako draga, zato što je nešto van moje komfor zone, ali to je bila samo ta pesma. Ja nastavljam u svom "gasu", u svom fazonu. Sledeća pesma koju izbacujem mi se mnogo sviđa, jedva čekam da je čujete. Ovog puta je solo pesma - navela je Zera, a na pitanje da li je zakopala "ratne sekire" sa Breskvicom rekla je samo kratko:

- Ma da, da, jeste, tačno je - odgovorila je pevačica, prenosi gorepomenuti medij.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen, Republika

Zera uzvratila Breskvici

Podsetimo, Breskvica i Zera sarađuju sa istim ljudima, a pre određenog vremena su se javno prozivale, što je šokiralo mnoge. Ostaje da ispratimo da li je stvarno došlo do pomirenja ili će ovo izazvati novi haos.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading