POSLE NOVOG USPEHA MAJAMIJA! Jović OBJASNIO u čemu je NAJBOLJI!

Autor:

Sport

25.03.2024

15:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski reprezentativac je na najbolji način iskoristio minutažu.

POSLE NOVOG USPEHA MAJAMIJA! Jović OBJASNIO u čemu je NAJBOLJI!

Foto: www.profimedia.rs

Košarkaš Majamija Nikola Jović izjavio je nakon meča sa Klivlendom, da postaje dobar defanzivac i da će nastaviti da radi na tom aspektu svoje igre.

- Trener želi da budem odličan i ja to cenim. Postajem zaista dobar defanzivac u situacijama jedan na jedan, na tome ću nastaviti da radim. To je nešto što možete videti u poslednje vreme. Uvek možete biti bolji, a ja se nadam da ću biti sve bolji - rekao je Jović posle duela protiv Kavsa.

U ovom okršaju ispisano je nekoliko rekorda, kod obe franšize. Preciznije, Majami je protiv Klivlenda vodio u jednom trenutku čak sa 45 poena razlike, što se prvi put dogodilo da Hit ima toliku prednost u duelu sa nekim timom još od 2013. godine.

Foto: www.profimedia.rs

Nikola Jović

Još protiv Čikaga pre 11 sezona, ekipa sa Floride vodila je ogromnih 46 poena više, a sada je umalo nadmašila i to dostignuće.

Nasuprot njima, Klivlend Kavalijersi su doživeli da prvi put još od januara 2008. godine odigraju utakmicu u kojoj su imali samo jednog dvocifrenog igrača.

Prelazni ocenu je protiv Majamija zaslužio samo Evan Mobli, dok je pre 16 sezona tu privilegiju imao danas prva zvezda Los Anđeles Lejkersa Lebron Džejms.

Hit je trenutno deveti u Istočnoj konferenciji sa 39 pobeda i 32 poraza, dok je Klivlend treći iza Milvokija i vodećeg Bostona, uz bilans od 43 trijumfa i 28 neuspeha.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading