DESINGERICA IZVODI NOVI RITUAL NA NASTUPU: Svi su ŠOKIRANI kada su ga videli!

Autor:

Zabava

25.03.2024

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Desingerica napravio haos na nastupu!

DESINGERICA IZVODI NOVI RITUAL NA NASTUPU: Svi su ŠOKIRANI kada su ga videli!

Foto: e-stock

Desingerica

Popularni reper Dragomir Despić Desingerica ponovo je u centru pažnje zbog svojih kontroverznih nastupa. Iako je već bio poznat po provokativnom ponašanju na bini, poslednji događaj je izazvao pravu buru reakcija.

Na poslednjem nastupu, Desingerica je svoje kontroverzno ponašanje podigao na novi nivo. Umesto uobičajenog "krštenja" publike udaranjem patikom u glavu, reper je odlučio da publiku polije pivom. Šok je usledio kada je jedna od devojaka iz prvih redova otvorila usta i popila piće kojim ju je reper polivao. Ovaj postupak izazvao je pomešane reakcije među fanovima i javnošću.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Republika (@republika.rs)

 


Nakon incidenta, video snimak je vrlo brzo postao viralan na društvenim mrežama. Dok su jedni osuđivali Desingericu zbog neprihvatljivog ponašanja, drugi su bili oduševljeni njegovom hrabrošću i originalnošću. Reper je još jednom uspeo da podeli svoju publiku i izazove burne reakcije.

Nakon ovog događaja, društvene mreže su preplavljene raspravama o ponašanju repera i granicama provokacije u umetnosti. Mnogi su osudili Desingericu, ističući da je prešao granicu pristojnosti i da takvo ponašanje nije tolerisano. Sa druge strane, postoje i oni koji podržavaju repera u njegovoj želji da šokira i provocira javnost.

Nastup Dragomira Despića Desingerice još jednom je izazvao brojne reakcije i pokrenuo raspravu o granicama umetnosti i provokacije. Bez obzira na kontroverze, ostaje činjenica da je reper uspeo da zadrži pažnju javnosti i da nastavi da intrigira svojom umetnošću, bilo da se radi o muzici ili provokativnim performansima.

 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading