NADA TOPČAGIĆ STRAHOVALA ZA SVOJ ŽIVOT: Nakon otpusne liste napravila HAOS u bolnici!

Autor:

Zabava

26.03.2024

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Nada Topčagić tokom proteklog vikenda hitno je primljena u Urgentni centar zbog bolova

NADA TOPČAGIĆ STRAHOVALA ZA SVOJ ŽIVOT: Nakon otpusne liste napravila HAOS u bolnici!

Foto: E-Stock/Č.Vukojičić

Nada Topčagić

Popularna pevačica Nada Topčagić je tokom proteklog vikenda primljena u Urgentni centar usled jakih bolova, a tokom otpuštanja iz bolnice, u kojoj je bila 24 sata, pevačica je odahnula, te priznala da se mnogo uplašila za sebe jer je pomislila da joj je došao kraj. Naime, Nadu su ispred Urgentnog centra sačekali mediji, a ona je za Blic otkrila:


- Mnogo sam srećna što izlazim. Bila sam 24 sata u bolnici, bila sam mnogo uplašena, bila sam u Banovcima kad mi se to desilo. Odjednom me je jako zaboleo želudac, pozlilo mi je, muž Zlatko me je dovezao. Mislila sam da je ovo kraj. Prvo sam pomislila da je u pitanju problem sa želucem ili helikobakterija. Ustanovljeno mi je da mi je pukao čir i imam problem s dvanaestopalačnim crevom. Moram na hitnu dijetu i za 15 dana treba da se javim na kontrolu. Sad idem da se odmaram - rekla je pevačica ispred bolnice.

 

Foto: Republika.rs

Nada sa suprugom Zlatkom 

 

Inače, nakon što se pročulo da je Nada završila u bolnici, za medije se oglasio njen suprug Zlatko, koji je ispričao šta se desilo s pevačicom.

- Čuo sam se pre pet minuta s njom, nije toliko loše. Imaću više informacija kasnije, sada sam s decom, dobro je. Da ne pretpostavljam ja šta je u pitanju, kada stignu rezultati, onda ćemo pričati - poručio je Zlatko, a prenosi Pink. 
Vest o Nadinom zdravstvenom stanju izazvala je veliku zabrinutost među njenim fanovima i javnošću. Mnogi su izrazili podršku i brigu za pevačicu putem društvenih mreža, nadajući se da će uskoro dobiti pozitivne vesti o njenom oporavku. Nada Topčagić je godinama među omiljenijim pevačicama širom regiona, te nije iznenađujuće što je vest o njenom zdravstvenom stanju izazvala veliku pažnju javnosti i zabrinutost kod njenih fanova, koji će se sigurno obradovati što je izašla iz bolnice.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Zorica Marković

 

Markovićka u šoku: Prvo Zlatko slomio ruku, sad Nada u bolnici 

Među prvim koleginicama koje su se oglasila nakon što je Nada Topčagić završila u Urgentnom centru bila je Zorica Marković, koja je bila u kontaktu s pevačicom prethodnih dana. Ovu vest potvrdio je i njen suprug, Zlatko Đorđević za naš portal, a potom se oglasila i pevačica Zorica Marković, koja je proteklih dana bila u kontaktu s Nadom.
- U šoku sam kad sam čula! Danima smo se dogovarale da peva u mojoj kafani, ali se u poslednje vreme žalila na želudac. Možda je to bilo nešto prolazno, ne znam, uglavnom ne znam šta je ovo. Prvo njen Zlatko slomio ruku, onda ja slomila ruku: "Pa šta se ovo dešava?!" Nadam se samo da nije nešto ozbiljno - navela je Zorica za Pink.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading