SEFKERINCI U SEFKERINU NAKON VIŠE OD GODINU I PO DANA: Trijumfalni niz je nastavljen na renoviranoj travnatoj podlozi! (FOTO GALERIJA)

Autor:

Sport

25.03.2024

17:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trka za liderom se nastavlja.

SEFKERINCI U SEFKERINU NAKON VIŠE OD GODINU I PO DANA: Trijumfalni niz je nastavljen na renoviranoj travnatoj podlozi! (FOTO GALERIJA)

Foto: FK Tempo Sefkerin

U okviru 16. kola Druge južnobanatske lige (grupa Zapad) ekipa Tempa iz Sefkerina ugostila je sastav Partizana iz Gaja, bio je ovo prvi duel na kojem domaćin igra na svom stadionu posle skoro godinu i po dana. 

Republika

Furiozno su domaći ušli u meč, već nakon dva minuta igre kreirali su akciju iz koje su stigli do vođstva, sa druge stative loptu je u mrežu nogom smestio Petar Uzelac, 1:0 za Tempo. Gosti su uspeli da konsoliduju svoje redove, zaigrali su nešto bolje i na isteku 12. mintua su stigli do izjednačenja preko mladog Andrije Bogdanovića, 1:1.

Vratili su prednost domaći ubrzo na svoju stranu, Zvonko Jakovljević je odlično istrčao pred golmana Šušu, 2:1. Samo dva minuta kasnije Lazar Anastasijević pogodio je za 3:1 u korist tima iz Sefkerina. Konačan rezultat prvog poluvremena postavljen je u 37. minutu kada je Aleksa Vojinović poslao loptu u mrežu, 4:1.

Nisu se domaći zaustavili u drugom poluvremenu, igrali su ofanzivno, napadački i još dva puta su uspeli da nateraju rivala da kreće sa centra. Rezervista Milan-Toplica Dunjić pogodio je za 5:1, gosti su gotovo u sledećem napadu smanjili na 5:2, ali je to bilo sve što smo od njih videli na ovom meču, barem što se tiče golova.

Jakovljević je u 72. minutu odlično ispratio napad Tempa, saigrač ga je dobro poslio, a on je pokazao fenomenalnu akrobatiku, 6:2.

Tempo (Sefkerin) - Partizan (Gaj) 6:2 (4:1)

Tempo: Kozlovački, Janjić, Ćirić (od 56' Jekić), Simeon, Janković, Vojinović (od 72' Krueziu), Anastasijević, Uzelac, Jakovljević (od 73' Stajić), Jovanović (od 66' Milankov), Radomirović (od 56' Dunjić)

Partizan: Šuša, Bogdanović, Jovanović, Stegnjajić, Kovačević, Stojanović, Borza (od 80' D. Nikodijević), Grujić, Radić (od 73' Vig), S. Nikodijević, Grujić

Ovim trijumfom ekipa Tempa je nastavila trku sa Borcem iz Sakula za prvim mestom, zaostatak sastava iz Sefkerina u odnosu na aktuelnog lidera je i dalje jedan bod.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading