MILANOVO KUĆI PEVAJUĆI: Domaćin iz Grdelice je po mnogima potcenio goste pristupom meču!

Autor:

Sport

25.03.2024

16:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gostima jako bitan trijumf u borbi za opstanak.

MILANOVO KUĆI PEVAJUĆI: Domaćin iz Grdelice je po mnogima potcenio goste pristupom meču!

Foto: FK Milanovo

U okviru 20. kola Jablaničke okružne lige ekipa Jedinstva iz Grdelice ugostila je sastav Milanova, domaći tim je u ovaj meč ušao sa šeste pozicije, dok su gosti bili na 16. mestu u ligi.

Republika

Nakon početog ispitivanja snaga krenulo se sa napadima na obe strane, na isteku 18. minuta gosti preko kapitena, Saše Stojanovića stižu do vođstva od 1:0. Napadačka igra po celom terenu ubrzo je rezultirala novim pogotokom. Marjan Janković doneo je izjednačenje ekipi iz Grdelice, 1:1.

Do odlaska na odmor beležimo jednu odličnu šansu za novo vođstvo Milanova, ali lopta nije pronašla put do mreže. Pred početak drugog poluvremena izvršena je po jedna izmena na obe strane terena.

Domaći tim je krenuo dosta ofanzivnije sa ciljem da stigne do novog pogotka i da po prvi put na meču povede. Na isteku 66. minuta Janković svojim drugim golom na meču postavlja rezultat na 2:1 u korist Jedinstva.

Republika

Foto: FK Milanovo

Jako bitan trijumf Milanova

Fudbaleri Jedinstva su nakon prvog vođstva na utakmici krenuli još jače ka golu rivala, hteli su da što pre novim pogotkom reše pitanje pobednika. Viđene su tri odlične šanse, ali je sva tri puta golman Vuk Davidović odlično reagovao.

Gosti su kako se meč bližio kraju krenuli na sve ili ništa, i to im se na kraju isplatilo. U poslednjih deseta minuta ređale su se prilike na obe strane, ali su fudbaleri Milanova bili uspešniji.

Na isteku 83. minuta mladi Mateja Filipović pogodio je za izjednačenje. Tada se još više podigla temperatura na terenu. Po mnogima neverovatnu šok završnicu režirao je kapiten gostiju, Stojanović, koji je svojim drugim pogotkom doneo novu i i ispostaviće se krajnju prednost za Milanovo, 3:2. Gosti nose ceo plen iz Grdelice.

Jedinstvo (Grdelica) - Milanovo 2:3 (1:1)

Jedinstvo: Radovanović, Novković (od 46' Stojiljković), Janković, Gavrilović, Kostić (od 85' Mi. Anđelković), Mitrović, Jovanović, Gajić, Stanojević, Ml. Anđelković, Stojković

Milanovo: Davidović, Stanković, Mitkov, Miljković, S. Stojanović, D. Stojanović, Stanojković, Mladenović, Janković (od 46' Antić), Filipović, Veličković (od 46' Đokić) 

 Pokazali su se gosti odlično protiv favorizovanog domaćina, i sigurno je da će sastavu iz Milanova ovaj trijumf jako puno značiti u daljoj borbi za opstanak u ligi.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading