MAGLA "SAKRILA" LOPTU OD IGRAČA: Domaćin se bolje snašao u Leskoviku - minimalac vredan tri boda!

Autor:

Sport

25.03.2024

12:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tim iz Malče se okreće sledećim izazovima u ligi.

MAGLA "SAKRILA" LOPTU OD IGRAČA: Domaćin se bolje snašao u Leskoviku - minimalac vredan tri boda!

Foto: FK Sloga 1948 Malča

U okviru 15. kola Prve niške lige ekipa Stevana Ništickog ugostila je sastav Sloge 1948 iz Malče, domaći tim je u ovaj meč ušao sa 11. pozicije i isto toliko osvojenih bodova, dok su gosti sa tri boda više bili na desetom mestu u ligi.

Republika

Na prolećnoj premijeri oba kluba su igrala protiv rivala koji se nalazi ispod njih na tabeli, ali je Sloga uspela da upiše trijumf, dok je sastav iz Leskovika ipak ostao bez bodova na otvaranju nastavka prvenstva.

Uslovi za igru nisu bili idealni, jak vetar, ledena kiša i ogromna magla, nisu nešto što se očekuje imajući u vidu da se polako završava kalendarski mesec mart. Mali broj prilika je viđen na obe strane, nije bilo puno uzbuđenja.

Na isteku 33. minuta domaći preko Mihajla Radovanovića stižu do prednosti, to je ujedno bio i rezultat prvog deal meča u kojem smo videli i tri žuta kartona (odnos kartona 2:1). Za vreme desetominutne pauze izvršena je jedna promena u redovima Stevana Neštickog.

Magla se spustila tokom drugog poluvremena, što je dodatno otežalo igru na terenu. Pokušavali su gosti da stignu do izgledne prilike za izjednačenje, ali im to nije polazilo za nogom.

Domaći su čuvali svoju prednost, igraju su bez nekog prevelikog rizika i na kraju im se to isplatilo. Ostao je clen plen na njihovom terenu, i stigli su do jakog bitnog trijumfa u borbi za opstanak u ligi.

Stevan Nešticki (Leskovik) - Sloga 1948 (Malča) 1:0 (1:0)

Stevan Nešticki: Milošević, Petrović, Smiljković, Stevanović, Đokić, Stanisavljević, Milojević, Radovanović (od 46' Stojanović), Jocić, Perić, Jovanović

Sloga 1948: Stojanović, Đorđević (od 72' Stojanović), Filipović, Ma. Jovanović (od 61' Mi. Jovanović), D. Jovanović, Cvetković, A. Stojanović, Petković, Stojadinović, Milosavljević, Radosavljević

U sledećem kolu Slogu očekuje jako zanimljiv meč protiv aktuelnog lidera na tabeli, Plalinca 1933, dok tim iz Leskovika ide na noge drugoplasiranom Proleteru.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading