TRENER HADŽOVIĆ MOŽE BITI PONOSAN NA SVOJE IGRAČE: Desetkovana Sloga stigla do trijumfa na gostovanju Gorobilju!

Autor:

Sport

25.03.2024

12:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tim iz Sjenice je na ovaj meč stigao sa samo 11 igrača.

TRENER HADŽOVIĆ MOŽE BITI PONOSAN NA SVOJE IGRAČE: Desetkovana Sloga stigla do trijumfa na gostovanju Gorobilju!

Foto: FK Gorobilje

U okviru 19. kola Zlatiborske okružne lige ekipa Gorobilja ugostila je sastav Sloge iz Sjenice, domaći tim je u meč ušao sa pretposlednjeg mesta na tabeli, dok su gosti bili na šestoj poziciji u ligi.

Republika

Desetkovani povredama i izostancima gosti su na gostovanje stigli sa samo 11 igrača u protokolu, ali ih to nije sprečilo da pruže svoj maksimum na putu ka što boljem rezultatu. Izabranici trenera Enisa Hadžovića od starta meča kontrolisalu su igru, i nakon sedam minuta igre stigli su do prednosti.

Bilal Dacić dodao je loptu do Sadata Ramovića, kome nije bilo teško da savlada golmana domaćih, Gordica, 1:0 za Slogu.  Od primljenog gola fudbaleri Gorobilja su zaigrali dosta ofanzivnije, ali nisu uspevali da stignu do pogotka.

Do odlaska na odmor nove promene rezultata nije bilo, za vreme desetominutne pauze izvršena je jedna izmena u redovima domaćina, dok su gosti, kako što smo već napomenuli došli bez rezervi.

Republika

Foto: FK Sloga Sjenica

Kolektiv Sloge

Na isteku 66. minuta nakon kiksa odbrane tima iz Sjenice, lopta stiže do Nikole Stevanovića koji pogađa mrežu rivala, 1:1. Sastav Gorobilja je sa tri sveža igrača sa klupe uneo dosta promena u svojoj igri, stvorili su još par prilika, ali su gosti samo zahvaljujući golmanu Kalenderu održavali "iks". 

Vremenski uslovi su bili sve teži kako se bližio kraj utakmice, ali su navijači u poslednjih desetak minuta imali prilike da vide čak tri gola. Solo-prodor Bilala Dacića završen je pogotkom, 2:1, Sloga ponovo vodi na isteku 82. minuta.

Samo par minuta kasnije Ramović na dodavanje Hadžovića uvećava prednost Sloge na 3:1, tada je meč uveliko bio rešen. Konačnih 4:1. postavili su učesnici trećeg gola za goste, ali su ovoga puta uloge bile zamenjenje, Hadžović jebio strelac.

Gorobilje - Sloga (Sjenica) 1:4 (0:1)

Gorobilje: Gordić, Rakić, Sarić (od 61' Marković), M. Varničić, N. Varničić (od 58' R. Diković), Sretenović, Šarenac (od 80' Gordić), Nikitović (od 46' I. Diković), Stevanović, Rakić, Jović

Sloga: Kalender, Mašović, Muhović, Duran, Tarić, Ramović, Hadžović, Dacić, Malićević, Etović, Rahić 

Sledećeg vikenda derbi kola u Sjenici, Sloga dočekuje Rampu iz Požege, dok sastav Gorobilja ide na noge Crnokosi iz Kosjerića.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading