U BAČKOM JARKU NIŠTA NOVO: Domaćin novim trijumfom nastavlja napredak na tabeli! (FOTO GALERIJA)

Autor:

Sport

24.03.2024

07:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sastav Mladosti ovog proleća igra jako dobro.

U BAČKOM JARKU NIŠTA NOVO: Domaćin novim trijumfom nastavlja napredak na tabeli! (FOTO GALERIJA)

Foto: FK Mladost Bački Jarak

U okviru 19. kola Vojvođanske lige Jug ekipa Mladosti iz Bačkog Jarka ugostila je sastav Radničkog iz Nove Pazove, domaći su u ovaj meč ušli sa sedme pozicije, dok su gosti bili na osmom mestu.

Republika

Od prvog minuta domaći su "ukrali" loptu rivalu, posed je uglavnom bio na strani fudbalera Mladosti, uz po koji ofanzivni nalet rivala. Mogao je tim iz Bačkog Jarka do ranog vođstva, Zeljković je izveo slobodan udarac sa oko 35 metara, ali je Jelić glavom pogodio "samo" mesto gde se spajaju stativa i prečka.

Na isteku 21. minuta nakon šuta Mitrovića, lopta u ruku pogađa štopera gostiju, penal za Mladost. Siguran sa kreča bio je Bratislav Jelić, 1:0 za domaći tim. Do odlaska na odmor nove promene rezultata nije bilo, gosti uglavnom prete iz prekida i kontranapada, dok sastav iz Bačkog Jarka igra kroz pas.

Za vreme pauze izvršene su čak tri izmene u redovima Radničkog, što delimično može da znači da trener Cerović nije bio zadovoljan partijom svojih izabranika tokom prvih 45 minuta.

Već nakon par trenutaka igre u nastavku Mitrović je dodao loptu do Jelića koji šutira ka golu rivala, spasio je Cvetković siguran pogodak klizećim startom, jer je tako sprečio Antonića da prosledi loptu u mrežu.

Na 2:0 prednost domaćina povisio je Dejan Mitrović na asistenciju Antonića. Pokušali su gosti nakon drugog gola da pomere linije visoko na polovini rivala, i da zaprete mladom golmanu Vukoviću, ali im to nije pošlo za rukom.

Do poslednjeg sudijskog zvižduka viđen je još jedan pogodak. Rezervista Ognjene Kovačić je nakon samo pet minuta od ulaska u igru postavio konačnih 3:0, tada se igrao 93. minut utakmice.

Mladost (Bački Jarak) - Radnički (Nova Pazova) 3:0 (1:0)

Mladost: Vuković, Hrubik, Jakovljević, Drinić, Jelić (od 87' Kovačić), Antonić (od 83' Perić), Mitrović, Stanić, Knežević, Malbaša (od 78' Pavlović), Zeljković

Radnički: Trifunović, Živković, Vujasinović (od 70' Lukić), Milaković, Šormaz, Smiljanić (od 46' Cvjetinović), Cvetković, KOštić, Bošnjak (od 46' Dujić), Plavšić (od 46' Milovčević), Bjelobrk (od 64' Šavija) 

Ovim trijumfom ekipa Mladosti je nastavila seriju pobeda, i stigla je do deobe petog mesta na tabeli. U sledećem kolu tim iz Bačkog Jarka gostuje Veterniku, dok Radnički dočekuje Slobodu iz Donjeg Tovarnika.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading