MLADI LOLIĆ "DVA PUTA U METU": Prekinuta je serija remija crveno-belih!

Autor:

Sport

23.03.2024

19:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gosti iz Kule se nalaze u jako teškoj situaciji po pitanju opstanka u ligi.

MLADI LOLIĆ "DVA PUTA U METU": Prekinuta je serija remija crveno-belih!

Foto: OFK Kikinda

U okviru 19. kola Srpske lige Vojvodine ekipa OFK Kikinde ugostila je sastav Hajduka 1912 iz Kule. Domaći tim je u ovaj meč ušao sa treće pozicije i 30 osvojenih bodova, dok su gosti sa 18 bodova bili na deobi 13. mesta u ligi.

Republika

Na Gradskom stadionu u Kikindi okupilo se oko 200-tinak navijača, koji su imali šta da vide u duelu dva jako kvalitetna tima. Već nakon sedam minuta igre došlo je do promene rezultata, Ivanović je dodao loptu do mladog Veljka Lolića, čiji je udarac po zemlji završio iza leđa golmana Novakova, 1:0 za OFK Kikindu.

Imali su domaći ubrzo odličnu priliku za dupliranje prednosti, ali nisu uspeli da stignu do novog gola. Tokom prvih 45 minuta uglavnom su prilike stvarali fudbaleri OFK Kikinde, ali su za novi gol navijači čekali do pred sam odlazak na odmor. Lolić je svojim drugim pogotkom duplirao prednost svog kluba, 2:0.

Republika

Foto: OFK Kikinda

Bitan trijumf Kikinde

Za vreme desetominutnog odmora trener domaćih, Šponja odlučio je da izvrši jednu izmenu, dok su gosti nastavili sa startnih 11. Već nakon dva minuta igre u nastavku viđen je novi pogodak, prvi u mreži domaćina na ovoj utakmici. Mladi MIhailo Ljumović je iskoristio nesporazum u odbrani rivala, i nakon "flipera" smestio je loptu u mrežu, 2:1.

Motivisani gosti prvim njihovim pogotkom nastavili su sa napadima na gol domaćina, pokušavali su da stignu do izjednačenja, ali je defanzivna postavka OFK Kikinde bila odlična.

Kontrolisali su utakmicu crveno-beli do poslednjeg sudijskog zvižduka, te su stigli do prvog prolećnog trijumfa, nakon tri remija od starta nastavka prvenstva.

OFK Kikinda - Hajduk 1912 (Kula) 2:1 (2:0)

OFK Kikinda: Francuski, Lukić, Beljić, Bencke (od 90' Đukić), Mirkov, Ivanović (od 90' Vemić), Molnar (od 57' Živojnov), Nađpal (od 46' Jokić), Mojsilović, Remigus, Lolić (od 78' Kecman)

Hajduk 1912: Novakov, Stevanović, Ljumović (od 89' Novaković), Dimitrić, Pjošta, Živković, Kočić, Biočanin, Dimitrijević, Mikan, Marinković 

U sledećem kolu OFK Kikinda gostuje Naftagasu iz Elemira, dok sastav Hajduka dočekuje Podunavac iz Belegiša.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading