KAPITEN MARKOVIĆ JUNAK CRVENO-BELIH: Minimalac dovoljan za tri boda - gosti su remi "promašili" sa penala u nadoknadi vremena! (VIDEO)

Autor:

Sport

23.03.2024

17:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odličan meč i jako bitan trijumf za izabranike trenera Milana Ćuluma.

KAPITEN MARKOVIĆ JUNAK CRVENO-BELIH: Minimalac dovoljan za tri boda - gosti su remi "promašili" sa penala u nadoknadi vremena! (VIDEO)

Foto: FK Sinđelić Beograd

U okviru 19. kola Srpske lige Beograd ekipa Sinđelića ugostila je sastav Torlaka, domaći su u ovaj meč ušli sa desete pozicije (19 osvojenih bodova), dok su gosti sa šest boda manje bili na 14. mestu.

Republika

Promenili su gosti trenera, pa domaći nisu znali šta mogu očekivati od današnjeg rivala, i koja će postavka same igre biti sa njihove strane. Jako bitan meč za oba tima je doveo do nešto opreznije igre od samog starta.

Posed je bio na strani domaćina uglavnom tokom prvog poluvremena, gosti su pokušavali iz brzih promena poseda i prekida, ali ozbiljnijih prilika pred oba gola gotovo da nije bilo nakon 45 minuta igre. 

Kako je vreme odmicalo u drugom poluvremenu, treneri na obe strane su krenuli sa izmenama, imajući u vidu da je cilj na obe strane bio osvajanje celog plena, kako se bližio kraj meča sve su više bile prisutne ofanzivne akcije.

Na isteku 78. minuta Sinđelić je preko Aleksandra Andrića stigao do vođstva, odlično je fudbaler domaćih savladao golmana Torlaka, Gašića, 1:0. Od tog trenutka gosti kreću na sve ili ništa, pomeraju linije visoko na sredinu terena i pokušavaju da stignu do izjednačenja.

 

 

Najbolja prilika za novu promenu rezultata viđena je u nadoknadi vremena, Milan Bajić je imao šansu da sa penala donese bod Torlaku, ali je golman Sinđelića, Strahinja Marković odličnom intervencijom sačuvao ceo plen svom timu.

 

 

Sinđelić - Torlak 1:0 (0:0)

Sinđelić: Marković, Lazić, Obradović, Đermanović, Andrić, Radlovački, Mitić (od 71' Savić), Novitović (od 80' Civrić), Spasić (od 89' Kostić), Ranđić (od 89' Đuričić), Katić (od 46' Dragojlović)

Torlak: Gašić, Cvetković, D. Jovančić (od 60' Krsmanović), Janković, Pražić, Vukotić (od 83' Živanović), Milovanović (od 60' Stojanović), Maksimović (od 67' Janković), Bajić, Marković, M. Jovančić 

Nakon trijumfa, izjavu za naš portal dao je trener domaćih, Milan Ćulum:

- Bilo je jako teško spremiti utakmicu zbog promene trenera u redovima Torlaka, ali je meč bio jako bitan za nas, pa smo dali sve od sebe da bi stigli do trijumfa. Igralo se tvrdo, ali mislim da smo zaslužili trijumf, imali su na kraju taj penal u zadnjem minutu, ali je naš golman uspeo da spreči izjednačenje. Sve čestitke stručnom štabu i svim igračima, a pogotovo starije igrače koji su danas odradili posao na pravi način.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading