REVIJA GOLOVA I REMI NA KRAJU: Petrović sa klupe doneo bod Milutincu u lokalnom derbiju! (VIDEO)

Autor:

Sport

23.03.2024

15:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gosti imaju za čime da žale, posebno jer su gol primili u nadoknadi vremena.

REVIJA GOLOVA I REMI NA KRAJU: Petrović sa klupe doneo bod Milutincu u lokalnom derbiju! (VIDEO)

Foto: FK Milutinac Zemun

U okviru 16. kola Međuopštinske beogradske lige (grupa A) ekipa Milutinca ugostila je 13. Maj, bio je ovo meč dva kluba koja su stacionirana u Zemunu. Domaćin je u utakmicu ušao sa osme pozicije i 18 osvojenih bodova, dok su gosti sa tri boda bili na deobi poslednjeg mesta u ligi.

Republika

Jako kvalitetan meč viđen je na stadionu u Zemunu, i pored toga što su gosti na poslednjem mestu na tabeli, igralo se otvoreno, napadački od samog starta. Gosti su na isteku 16. minuta iz slobodnog udarca prelepim golom stigli do vođstvo, strelac istog bio je Živorad Kostić, 1:0 za 13. Maj.

Gotovo iz sledeće ozbiljne prilike pred golom domaćih, nakon greške golmana Stankovića, Filip Dimitrijević duplira prednost 13. Maja, 2:0. "Otreznili" su se fudbaleri Milutinca, krenuli su sa ofanzivnim naletima ka golu rivala, ali nisu uspevali da stignu do prvog pogotka na utakmici za njih.

Najbolju šansu za smanjanje zaostatka imao je Lazar Stojanović kada je u 27. minutu imao penal, ali isti nije uspeo da realizuje na pravi način. Marko Antić u finišu prvog dela meča postigao je gol za Milutinac, na pauzu se otišlo sa prednošću 13. Maja od 2:1.

Tokom drugog poluvremena glavnu reč na terenu vodili su domaći, dok su gosti pokušavali iz prekida kontranapada da stignu do novog pogotka. U velikoj meri na dalji tempo utakmice uticala je teška povreda gostujućeg igrača, koji je kolima hitne pomoći prebačen u bolnicu. 

Na isteku 85. minuta na teren je u redovima domaćih ušao Luka Petrović sa klupe, i to se ispostavilo kao odličan potez trenera Milutinca. Isti fudbaler je u nadoknadi vremena nakon kornera savladao golmana Simića, za ispostaviće se konačnih 2:2.

Milutinac - 13. Maj 2:2 (1:2)

Milutinac: Stanković, Krželj, Nedeljković, Raičević, Nedeljković (od 46' Milošević), Vidović, Antić, Ulemek (od 85' Petrović), Đorović (od 19' Gočanin), Stojanović, Srećković

13. Maj: Simić, Jovanović, Dimitrijević, Grbić, Ivantić (od 46' Osmanović), Babić, Kostić, Nikolić (od 49' Novakov), Paštar, Jošić, Jusovski (od 16' Topalovć) 

U sledećem kolu Milutinac gostuje ekipi Rekreativa 011, dok 13. Maj dočekuje Šumadinac iz Bečmena.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Munze

28.03.2024 20:06

Gde može da se pogleda snimak utakmice Milutinac-13 maj 2-2 ? kamera je bila postavljena na tribini...snimana je utakmica