BODOVI OVDE VREDE DUPLO: Omladinac dočekuje Jedinstvo iz Kalenića!

Autor:

Sport

23.03.2024

12:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lužniki Arena mesto na kojem će se odigrati sutrašnji meč.

BODOVI OVDE VREDE DUPLO: Omladinac dočekuje Jedinstvo iz Kalenića!

Foto: FK Omladinac Zdravčići

U okviru 19. kola Zlatiborske okružne lige ekipa Omladinca (Zdravčići) ugostiće sastav Jedinstva iz Kalenića, utakmica je zakazana za nedelju, 24. mart sa početkom od 14.30.

Republika

Nedeljni domaćin je od zvaničnog starta drugog dela sezone bodovni saldo obogatio sa samo tri boda, pa se trenutno Omladinac sa učinkom od šest trijumfa, tri remija i devet poraza nalazi na devetoj poziciji na tabeli. Uspeli su u Zdravčiću da savladaju fenjeraša na tabeli pre dve nedelje rezultatom 3:2 i time su osvojili prve i za sada jedine prolećne bodove.

Ukoliko se pogleda učinak Omladinca na gostovanjima i pred svojim navijačima u dosadašnjem toku sezone, može se videti da ekipa igra promenjivo na obe strane, pa nema preterane razlike po pitanju domaćih i bodova donešenih sa strane.

Republika

Foto: FK Omladinac Zdravčići

Lužniki Arena

Tim iz Kalenića, nedeljni gostu u Zdravčićima je ove zime odradio odličan posao po pitanju transfera igrača, ali je pažnju svih u ligi privukao i promocijom Aleksandre Matović na mesto portparolke kluba. Napadač Mićović je svakako glavna karika tima, jer ukoliko on proradi pred golom rivala, bodovi su garantovani za Jedinstvo.

Trenutno se ekipa nalazi u seriji od tri vezana poraza, sa 15 osvojenih bodova Jedinstvo drži 13. poziciju na tabeli, i u ovaj duel sa Omladincem ulaze sa imperativom pobede, imajući u vidu da se drugi klubovi polako udaljavaju od borbe za opstanak u ligi.

Prvi ovosezonski duel ovih klubova završen je remijem, rezultat nakon 90 minuta igre glasio je 1:1, ali su sada gosti iz Kalenića u dosta promenjenom sastavu, pa se može očekivati još jedan zanimljiv meč.

Omladinac (Zdravčići) - Jedinstvo (Kalenić)

Nedelja, 24. mart od 14.30

Stadion "Lužniki Arena" 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading