TIM JE SPREMAN ZA PROLEĆNE IZAZOVE: U Zagorici se za vikend igra komšijski derbi!

Autor:

Sport

22.03.2024

13:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vreme je za nastavak prvenstva.

TIM JE SPREMAN ZA PROLEĆNE IZAZOVE: U Zagorici se za vikend igra komšijski derbi!

Foto: FK Krćevac 04

Takmiči se ekipa Krćevca već duži vremenski period u okviru Opštinske lige Topola, ali u aktuelnoj sezoni beleži možda i najbolje rezultate u poslednjih par godina.

Republika

Predstojećeg vikenda počinje drugi deo sezone, sastav Krćevca u isti ulazi sa bodovnim saldom na koti 17, što je dovoljno za plasman na četvrtu poziciju na tabeli. Ekipa je bila pred sam kraj jesenjeg dela na liderskoj poziciji, ali je serijom od tri utakmice bez trijumfa došlo promene plasmana.

Jesenji prvak u odnosu na Krćevac ima pet bodova prednosti, pa će osnovni cilj tokom drugog dela sezone biti da se klub plasira što je bolje moguće, i da dođe u situaciju da se bori za promenu ranga. Što se tiče igračkog kadra, jako bitna informacija jeste da je isti ostao na okupu, i da je uprava dogovorila i tri zimska pojačanja.

Stigli su Marko Lekić, Jovan Petrović i Nemanja Jovanović, momci koji su iz Zagorice, i to je upravo selo u kojem će ekipa Krćevca dočekati svoje rivale tokom prolećnog dela prvenstva. Reč je o pojačanjima koja su igrala Šumadinsku ligu, što dovoljni govori o kvalitetu i znanju.

Prošle polusezone Krćevac je domaće utakmice igrao u Belosavcima, ali je sada odlučio da koristi teren u Zagorici, klub iz istoimenog mesta se pre dve godine ugasio, pa je teren slobodan za igru.

Trener Milan Jelesijević je tokom zimske pauze pripremao igrače za nastavak prvenstva, i može se reći da je u klubu odlična atmosfera i da svi sa nestrpljenjem isčekuju prolećnu premijeru za vikend. 

Jako interesantan meč očekuje se za vikend kada Krćevac dočekuje FK Maskar, imajući u vidu da se selo Maskar i Zagorica graniče, a da se nedeljni susret igra upravo u tom selu, "komšijski derbi" uvek donese dosta uzbuđenja. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading