MESTO GDE SE JESENJI PRVAK "OKLIZNUO": OFK Aranđelovac na jako bitnom i teškom gostovanju u Orašcu!

Autor:

Sport

21.03.2024

10:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliki ispit za prošlogodišnjeg zonaša protiv ekipe Prvog srpskog ustanka!

MESTO GDE SE JESENJI PRVAK "OKLIZNUO": OFK Aranđelovac na jako bitnom i teškom gostovanju u Orašcu!

Foto: FK Prvi srpski ustanak Orašac

U okviru 18. kola Šumadijske okružne lige ekipa Prvog srpskog ustanka iz Orašca ugostiće sastav OFK Aranđelovca 1979, utakmica se igra u nedelju, 24. marta sa početkom od 15 časova i 30 minuta.

Republika

Domaćin predstojećeg duela se trenutno sa 17 osvojenih bodova nalazi na deobi 13. pozicije na tabeli, reč je o ekipi koja je odlično ušla u prolećni deo šampionata, u prva dva kola osvojena su četiri boda protiv timova iz samog vrha tabele.

Prvi srpski ustanak je na prolećnoj premijeri zaustavio seriju trijumfa lidera iz Toponice (3:3), a zatim je u prošlom kolu tim iz Orašca na gostovanju u Stojniku zabeležio trijumf rezultatom 2:1. Nema sumnje da se ekipa tokom zimske pauze konsolidovala i već nakon uvodna dva kola nastavka prvenstva se vidi da će biti težak rival svima, posebno pred svojim navijačima.

Republika

Foto: OFK Aranđelovac 1979

Najavni poster

Nedeljni gost u Orašcu biće prošlosezonski zonaš, trenutno ekipa koja sa Šumadijom iz Toponice deli lidersku poziciju na tabeli, OFK Aranđelovac 1979. Trenutno se tim od svih klubova u ligi nalazi u najboljoj formi, imajući u vidu da je u seriji od tri vezana trijumfa.

U prošlom kolu teže od očekivanog OFK Aranđelovac slavio je pred svojim navijačima protiv Saranova (1:0), ali se može reći da igrači polako hvataju formu, i da je samo efikasnost pred golom rivala "problem", jer šansi tim za pogodak ima na pretek.

Prvi ovosezonski duel ova dva kluba završen je pobedom OFK Aranđelovca rezultatom 4:1, ali sada se očekuje potpuno drugačiji meč, imajući u vidu da domaćin iz Orašca igra zaista dobro pred svojim navijačima.

Prvi srpski ustanak (Orašac) - OFK Aranđelovac

Nedelja, 24. mart od 15.30

Teren u Orašcu

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading