TEŽAK MEČ: Bodovi zasluženo putuju u Ježevicu po svemu viđenom na terenu!

Autor:

Sport

19.03.2024

07:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sastav Tare se odlično pokazao protiv lidera, ali to nije bilo dovoljno za makar bod.

TEŽAK MEČ: Bodovi zasluženo putuju u Ježevicu po svemu viđenom na terenu!

Foto: FK Ježevica

U okviru 18. kola Zlatiborske okružne lige ekipa Tare iz Kremne ugostila je sastav Ježevice iz istoimenog mesta. Domaći tim je u ovaj meč ušao sa desete pozicije i 17 osvojenih bodova, dok su gosti bili lideri na tabeli, sa jednim bodom prednosti u odnosu na prvog pratioca.

Republika

Iako su gosti od prvog minuta preuzeli posed i iz istog su stvarali prilike, domaćin je prvi mogao do vođstva. Nakon greške odbrane Ježevice, fudbaler Tare je imao izglednu priliku za gol, ali je udarac završio van mreže.

Posle te situacije, gosti su bolje postavili svoju igru, i nastavili su da kreiraju prilike pred golom rivala. Nakon serije šansi, pred sam kraj prvog dela meča Ježevica preko Nenada Cicovića stiže do prednosti od 1:0. 

Na početku drugog dela gosti su bili dosta opušteniji, pa ih je stigla kazna pred njihovim golom. Nakon prekida za Taru pogađa rezervista Aleksandar Simanić, 1:1 na isteku 49. minuta. 

Probudili su se gosti nakon izjednačenja, i ubrzo su stigli do novog vođstva, Cicović je po drugi put na meču pogodio mrežu rivala, 2:1 za Ježevicu. Ređale su se prilike pred golmanom Tare, ali iste nisu uspeli da realizuju na pravi način i da reše pitanje pobednika.

Na isteku 79. minuta Saša Filipović pogodio je za 3:1, i time je dosta olakšao put svom timu ka novom trijumfu. Međutim nisu se predali domaći, opet je strelac za Taru bio rezervista, ovoga puta Nemanja Kutlešić, 3:2.

Gosti na iskustvo privršavaju meč kraju i odnose zlata vredne bodove sa jako teškog gostovanja u Kremni.

Tara (Kremna) - Ježevica 2:3 (0:1)

Tara: Rolj, Matijašević (od 46' Milosavljević), Makanjić, Todorović, Despić, Đorđević (od 46' Kutlešić), Nedeljković, Lazović, Mitrović (od 81' Šućurović), Kostadinović, Bjeličić (od 39' Simanić)

Ježevica: Ćurdić, Krejović, Tešović, Demirović (do 67' Živković), Stanić, Raković, Cicović, Brašnjević, Šmakić, Borović, Filipović 

U sledećem kolu Ježevica dočekuje Jasen iz Brodareva, dok sastav Tare ide na noge Prvom partizanu (Užice).

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading