GOLOVA NIJE BILO, ALI JE MEČ BIO PUN UZBUĐENJA: "Fenjeraš" se pokazao protiv kandidata za plasman u viši rang!

Autor:

Sport

18.03.2024

16:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sastav BAK-a se protiv trećeplasirane Kozare prikazao u odličnom svetlu.

GOLOVA NIJE BILO, ALI JE MEČ BIO PUN UZBUĐENJA: "Fenjeraš" se pokazao protiv kandidata za plasman u viši rang!

Foto: FK BAK Bela Crkva

U okviru 18. kola Vojvođanske lige Istok ekipa BAK-a iz Bele Crkve ugostila je sastav Kozare iz Banatskog Velikog Sela. Domaći tim je u meč ušao sa deobe poslednje pozicije i 12 osvojenih bodova, dok su gosti bili na trećem mestu na tabeli sa 18 bodova više.

Republika

Oba tima su u proteklom kolu zabeležila po trijumf, pa su u odličnom raspoloženju igrači ušli u ovaj duel sa ciljem da nastave pobedničku seriju. Od prvog minuta igralo se napadački, publika je još od uvodnih trenutaka uživala partijom na terenu.

Posed lopte je bio u jednom periodu na strani domaćina, stvorili su izabranici Petra Živkovića par prilika pred golom rivala, ali nisu uspeli iste da realizuju i da stignu do vođstva. Gosti su uglavnom vrebali priliku iz kontranapda, ali i oni nisu bili konkretni u završnici.

Tokom prvog poluvremena sudija je pokazao pet žutih kartona, što je još jedna potvrda da se igralo sa visokim intenzitetom i sa puno želje za trijumfom. Drugi deo meča počeo je još jačom ofanzivnom fudbalera BAK-a, ali je mladi golman Ševo bio nepremostiva prepreka na ovom susretu.

Gosti su uglavnom pokušavali iz kontranapada, dva puta su imali odličnu priliku fudbaleru Kozare za vođstvo, situacije 1 na 1 sa golmanom Sedljakom, ali bez promene rezultata. Još pet žutih kartona pokazao je glavni sudija Marković, što je u zbiru deset za 90 minuta igre.

BAK (Bela Crkva) - Kozara (Banatsko Veliko Selo) 0:0

BAK: Sedljak, Bekirovski (od 56' Nedeljković), Jožić, Starović (od 82' Kantarević), A. Jungić (od 73' Vitomirov), Anđelić, Kračunjel, Milković, Motorov, Simić, D. Jungić (od 46' Marić)

Kozara: Ševo, Detari, Tomić, M. Bunić (od 78' Latinović), Rofa (od 58' Jelača), B. Bunić, Stojkov, Misić (od 70' Karanović), Penavski, Petrović, Francuski 

Imala je publika šta da vidi na stadionu u Beloj Crkvi, po mnogima nerešen ishod je i najrealniji za ovaj duel u kojem su navijači na kraju aplauzom ispratili aktere.

U sledećem kolu BAK gostuje ekipi Mladosti iz Omoljice, dok sastav Kozare dočekuje tim Jedinstva iz Banatskog Karađorđeva.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading