ENERGIJA SA KLUPA DONELA TRIJUMF: Stanisavljević dokazao da i sa "44 leta nije za staro gvožđe"!

Autor:

Sport

18.03.2024

14:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Borac siguran na gostovanju Graničaru.

ENERGIJA SA KLUPA DONELA TRIJUMF: Stanisavljević dokazao da i sa "44 leta nije za staro gvožđe"!

Foto: FK Borac Radenković

U okviru 15. kola Međuopštinske lige Srem (grupa Zapad) ekipa Graničara (Adaševci) ugostila je sastav Borca iz Radenkovića. Bio je ovo jako bitan duel za oba kluba, imajući u vidu da su gosti bili na poslednjeg mesto na tabeli sa deset osvojenih bodova, dok su domaći uz bod više bili na deobi 12. pozicije u ligi.

Republika

Utakmica u Adaševcima odigrana je pred oko 100-tinak navijača, od samog starta lopta je više bila u posedu Borca, što je dovelo uskoro do izgledne prilike za pogodak i vođstva tima iz Radenkovića.

Martinović je probio po desnoj strani, ubacio je loptu u pet metara odakle je mladi bonus Nenad Mitrović šalje u mrežu domaćina, 1:0 za Borac na isteku 12. minuta. Posle primljenog gola, fudbaleri Graničara su napadali sa svih strana, i nakon par odličnih prilika dobijaju priliku "sa kreča" da izjednače.

Republika

Foto: FK Borac Radenković

Zagrevanje Borca

Nakon što je jedan fudbaler Borca u svom šesnaestercu igrao rukom, sudija je pokazao na belu tačku. Siguran sa 11 metara bio je Luka Stojanović, 1:1. Na početku drugog poluvremena ulazak iskusnog Sloboda Stanisavljevića (44) u redovima gostiju je sve promenio.

Ubrzo je Stanisavljević nakon centaršuta Stanića iz kornera savladao golmana domaćina, 2:1 za Borac u 68. minutu. U nastavku meča lopta je uglavnom bila u posedu Borca, dok fudbaleri Graničara iz brzih promena poseda pokušavali da kreiraju šansu za novo izjednačenja.

Trener gostiju je na ovom susretu pogodio sa izmenama, što se potvrdilo pred sam kraj meča, kada je Miloš Vladisavljević nakon devet minuta od ulaska u igru pogodio za konačnih 3:1 u korist Borca.

Graničar (Adaševci) - Borac (Radenković) 1:3 (1:1)

Graničar: Lošić, Pavlović (od 46' Nikolić), Smiljanić, Malić, Andriška, Pavlović, Bjelić (od 80' Opojevlić), Stojanović, Minić, Janković, Radmanović

Borac: Petrović, Rudić, Jesretić, Jovanović, Stojanović (od 80' Vladisavljević), Martinović, Stanić, Živanović, Galetić (od 85' Mihailović), Mitrović (od 46' Stanisavljević), Pavlović (od 90' Kukić) 

Ovim trijumfom Borac je nakon deset ligaških kola uspeo da "pobegne" sa dna, i sada se na poslednjem mestu na tabeli nalazi upravo poraženi Graničar. 

U sledećem kolu Borac igra još jedan jako bitan meč, protiv sastava Trgovački koji se nalazi tih iznad njega na tabeli, dok Graničar ide na noge lideru na tabeli, Borcu 1925 (Martinci).

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading