IZ BEŠKE RETKO KO NOSI BODOVE: Jesenji vicešampion nije uspeo da savlada raspoloženi Hajduk!

Autor:

Sport

18.03.2024

11:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rezervista Mitrović sa dva gola u velikoj meri doprineo trijumfu!

IZ BEŠKE RETKO KO NOSI BODOVE: Jesenji vicešampion nije uspeo da savlada raspoloženi Hajduk!

Foto: FK Hajduk Beška

U okviru 18. kola Vojvođanske lige Jug ekipa Hajduka iz Beške ugostila je sastav Slobode iz Donjeg Tovarnika. Domaći tim je u ovaj meč ušao sa deobe sedme pozicije (23 osvojena boda), dok su gosti sa 19 bodova više bili na drugom mestu, sa bodom zaostatka za liderom.

Republika

Odlična utakmica odigrana je na stadionu u Beškoj gde je domaći Hajduk bez poraza još od oktobra 2022. godine. Gosti imaju ambicije da se plasiraju u Srpsku ligu, pa su u ovaj duel ušli maksimalno motivisani, i uz odličnu seriju bez poraza u ligi (16 utakmica).

Tokom prvih 45 minuta posed je uglavnom bio izjednačen, sa par pokušaja na obe strane. Gosti su dva puta ozbiljno pretili, ali je golman Slijepčević bio na visini zadatka i sačuvao je svoju mrežu, dok je su na drugoj strani udarci bili bezopasni za Jagodića.

Igralo se mirno, napadački, uz dva žuta kartona nakon prvih 45 minuta meča, oba u koloni domaćina. Za vreme pauze izvršena je po jedna izmena na obe strane, i to je po mnogima više doprinelo igri na terenu u redovima Hajduka.

Republika

Foto: FK Hajduk Beška

Neosvojiva tvrđava u Beškoj

Igrao se 51. minut kada je rezervista Milan Mitrović nakon samo pet minuta od ulaska u igru zatresao mrežu rivala, 1:0 za Hajduk. Izvršena je ubrzo nova izmena u redovima Slobode, krenuli su ofanzivnije gosti, ali je to ostavilo dosta prostora protivniku.

Prvo je Srđan Matić u 63. minutu duplirao prednost tima iz Beške, da bi dva minuta kasnije Mitrović svojim drugim pogotkom na utakmici postavio rezultat na 3:0 u korist Hajduka. 

Krenuli su gosti u tim trenucima u totalnu ofanzivu, sa još dve izmene trener Blanuša je bacio sve karte na napad, međutim to je dovelo do samo jednog postignutog gola. Na isteku 85. minuta rezervista Petar Barić zatresao je mrežu Hajduka, i time je ublažio samo poraz, 3:1.

Hajduk (Beška) - Sloboda (Donji Tovarnik) 3:1 (0:0)

Hajduk: Slijepčević, M. Gavrilović (od 78' Prica), Milošević, Đorđević, Vujović (od 62' Gajić), Matić, Bajić (od 71' Ležaić), Smiljanić, Grublješić, S. Gavrilović, Umićević (od 46' Mitrović)

Sloboda: Jagodić, Čolić, Kuburović, Janković (od 52' Milinković), Kokir, Vujasin, Vukotić (od 64' Bubalo), Đuričić (od 64' Barić), Antonić (od 46' Živković), Stojanović, Sremčević

Ovim trijumfom Hajduk je stigao do petog mesta na tabeli, dok je tim iz Donjeg Tovarnika ostao na drugoj poziciji, ali je sada zaostatak za liderom uvećan na četiri boda.

U sledećem kolu Sloboda dočekuje Cement iz Beočina, dok Hajduk igra opet pred svojim navijačima, ovoga puta protiv Sloge iz Temerina.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading