VINOGRADAR SE MUŠKI ISPRSIO PROTIV LIDERA: Ekipa Mladosti je na iskustvo odnela ceo plen iz Riljca!

Autor:

Sport

18.03.2024

17:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Raduje odziv i angažovanje igrača u taboru domaćina.

VINOGRADAR SE MUŠKI ISPRSIO PROTIV LIDERA: Ekipa Mladosti je na iskustvo odnela ceo plen iz Riljca!

Foto: FK Vinogradar Riljac

U okviru 18. kola Druge rasinske okružne lige ekipa Vinogradara (Riljac) ugostila je sastav Mladosti 1977 iz Garevine. Domaći tim je u ovaj meč ušao sa 13. pozicije i 12 osvojenih bodova, dok su gosti sa bodovnim saldom na koti 44 na liderskom mestu.

Republika

Dobro je svima poznato da se u Riljcu tim okupi u odličnom broju kada se igra protiv favorita i ekipa iz samog vrha tabele. Od prvog minuta sastav Vinogradara je odlično zaigrao protiv lidera, i da su domaći bili koncentrisaniji u završnici, lako su mogli do vođstva.

Prvo je Babović iz peterca pokušao glavom, a zatim je Milićević nogom sa neki 7-8 metara šutirao, ali obe šanse nisu dovele do promene rezultata. Kao što to obično biva, posle promašaja stiže kazna na drugoj strani.

Igrao se 30. minut kada su gosti preko Stefana Ćirića stigli do vođstva, njegov udarac sa preko 20 metara pronašao je put do mreže, 1:0 za Mladost. Ubrzo se opet zatresla mreža golmana Todorovića, greška u zadnjoj liniji dovela je do novog gola za lidera, ovoga puta Lazar Savić je bio strelac, 2:0 za na poluvremenu.

Za vreme desetominutne pauze trener domaćih izvršio je jednu izmenu, ušao je u igru roviti Radovanović, koji se opravlja od povrede, ali je njegovim ulaskom podigao tim Vinogradara.

Posle samo sedam minuta igre Aleksa Milićević smanjio je zaostatak Vinogradara na jedan gol razlike, 2:1. U nastavku su pokušali domaći da stignu do izjednačenja, i da meč uvedu u egal, međutim iskusni gosti su odličnom postavkom neutralisali sve pokušaje rivala.

Dva crvena kartona dobili su domaći pred sam kraj meča, što je dovelo do mirne završnice, ceo plen ide put Garevine, ali se domaći i pored nešto slabijeg plasmana nisu obrukali protiv lidera na tabeli.

Vinogradar (Riljac) - Mladost 1977 (Garevina) 1:2 (0:2)

Vinogradar: Todorović, Milić (od 67' Matić), Babović (od 86' Perić), Radojević (od 86' Filipović), Milićević, Mijailović (od 46' Radovanović), Jovanović, Jevtić, Mihajlović, Milojević, Jovičić

Mladost 1977: Miletić, Dan. Obradović, Zdravić, L. Savić, Savović, Marković, Kojić, Ćirić, Šaronjić, Kostadinović (od 51' F. Savić), Dav. Obradović

U sledećem kolu sastav Vinogradara gostuje Starom Trsteniku, dok lider na tabeli dočekuje prvog pratioca, Bele Orlove, koji imaju samo bod manje u odnosu na Mladost.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading