SERIJA PORAZA JE PREKINUTA: Već 15 vezanih utakmica ne znaju za bodove, ali je sada tome došao kraj!

Autor:

Sport

18.03.2024

17:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najava boljih rezultata i priključak u borbi za opstanak?

SERIJA PORAZA JE PREKINUTA: Već 15 vezanih utakmica ne znaju za bodove, ali je sada tome došao kraj!

Foto: OFK Dragoševac

U okviru 17. kola Međuopštinske lige Sever ekipa OFK Dragoševca ugostila je sastav Osaonice (Bagrdan). Domaći tim je u ovaj meč ušao sa poslednjeg mesta na tabeli, bez osvojenih bodova, dok su gosti bili na desetom mestu sa bodovnim saldom na koti 21.

Republika

Oba tima su na prolećnoj premijeri proteklog vikenda ostala bez bodova, pa je velika želja za pobedom bila prisutna na obe strane terena. Već nakon tri minuta igre došlo je do promene rezultata.

Nakon lepe akcije domaćeg tima, lopta stiže do Stefana Petrovića koji je šalje u mrežu golmana Stojkovića, 1:0 za Dragoševeac. Motivisani vođstvom, nastavili su sa inicijativom domaći, ali istu nisu uspeli da pretvore u sigurniju prednost. 

Poslednjih 15-tak minuta gosti preuzimaju posed, stvaraju par prilika iz kojih šutiraju, međutim svi udarci su završili van okvira gola ili u rukama golmana Petrovića. Za vreme pauze izvršena je jedna izmena u redovima Osaonice.

Republika

Foto: OFK Dragoševac

Seriji poraza je došao kraj

Ubrzo nakon starta drugog poluvremena, domaći fudbaleri odličnom igrom stižu do dupliranja prednsoti, Miloš Petrović pogodio je za 2:0. Nakon toga gosti preuzimaju inicijativu, lopta je u njihovom posedu, pritiskaju rivala i dolaze do svog prvog gola nakon penala. Siguran "sa kreča" bio je Jugoslav Matejić, 2:1.

Otvorila se utakmica u potpunosti nakon tri gola i sat vremena igre, napadaju gosti, dok domaći igraju nešto defanzivnije, ali i oni imaju svoje prilike na polovini rivala. Igrao se 75. minut kada je Petrović odlično izveo slobodan udarac sa nekih 25 metara, i svojim drugim pogotkom vratio je prednost od dve razlike na stranu Dragoševca.

Izmenama u redovima gostiju dosta se ubrzala igra na polovini rivala, sve karte su bačene na napad i u 80. minutu se zatresla mreža golmana domaćih, Petrovića, strelac za Osaonicu bio je Luka Cvetanović, 3:2. 

Do odlaska na odmor gosti su imali posed na svojoj strani, ali isti nisu uspeli da pretvore u izjednačenje.

OFK Dragoševac - Osaonica (Bagrdan) 3:2 (1:0)

OFK Dragoševac: Petrović, Milošević, Paunović, N. Todorović, Milošević, I. Todorović (od 90' Lukić), Dobrea, Vasić (od 90' Jocić), M. Petrović (od 64' Đorđević), Jeremić (od 65' Janković), S. Petrović

Osaonica: Stojković, Milenković (od 46' Pavlović), Ljubisavljević, Milutinović, Avramović, Matejić, Đokić, Vasiljević, Mitić, Cvetanović, Jovanov (od 70' Đenisov (od 85' Petrović))

Konsolidovali su domaći svoje redove tokom zimske pauze, igrački kadar je ojačan, doveden je i novi trener i ovim trijumfom je prekinuta serija od 15 vezanih trijumfa u ligi, ujedno su osvojeni i prvi bodovi.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading