MOMCI "SA BRDA" SU SLOMILI TVRD ORAH: Tantalove muke, loša igra i nenormalno bitna tri boda za OFK Aranđelovac! (VIDEO)

Autor:

Sport

18.03.2024

13:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gosti iz Saranova su pokazali da neće biti lak rival nikome ovog proleća.

MOMCI "SA BRDA" SU SLOMILI TVRD ORAH: Tantalove muke, loša igra i nenormalno bitna tri boda za OFK Aranđelovac! (VIDEO)

Foto: OFK Aranđelovac 1979

U okviru 17. kola Šumadijske okružne lige ekipa OFK Aranđelovca 1979 ugostila je sastav Saranova 1936. Domaći sastav je u ovaj duel ušao sa deobe prve pozicije, dok su gosti bili na devetom mestu na tabeli.

Republika

Od prvog minuta domaći fudbaleri su pred oko 100-tinak gledalaca krenuli sa ofanzivnom ka golu rivala. Blagojević je uputio odličan centaršut, ali je Serdar poslao loptu pored gola, zatim je i mladi Đorđe (Blagojević) imao dve šanse, ali je odbrana gostiju bila na visini zadatka.

Pokušao je i Veličković iz slobodnog udarca, ali je golman Šćekić bio na lopti, pretio je i Peralović, ali je odbrana gostiju ušla u blok. Na desetominutni odmor se ide bez golova, uz četiri žuta kartona, jedan u koloni OFK Aranđelovca, i tri na drugoj strani.

Na startu drugog poluvremena gosti prete po prvi put na utakmici, ali odbrana prošlosezonskog zonaša ostaje nesavladana. Ređaju se napadi domaćina, pokušavali su fudbaleri u plavim dresovima i centaršutevima i dodavanjima ispred kaznenog prostora, ali nije bilo kvalitetne završnice.

 

 

Na isteku 74. minuta kombinacija rezervista, i gol za domaćina. Jovanović je uposlio Lazara Andrića, koji je ušao u kazneni prostor rivala, sačekao je golmana i iz veoma teške pozicije uspeo je da ga savlada, 1:0 za OFK Aranđelovac.

Do poslednjeg sudijskog zvižduka mogao jer Perić iz izgledne pozicije da duplira prednost svog tima, ali je golman Saranova odbranio udarac, pa je meč završen minimalnim trijumfom domaćina. 

OFK Aranđelovac 1979 - Saranovo 1936 1:0 (0:0)

OFK Aranđelovac 1979: Jovetić, Simonović, Milivojević (od 80' Krstić), Drndarević, Borikić, Blagojević (od 68' Jovanović), Perić (od 80' Pantelić), Tomović (od 57' Andrić), Peralović, Veličković, Serdar

Saranovo 1936: Šćekić, Karić, Ivanović (od 46' Ivković), Vasiljević, Đurić, An. Ivošević, Al. Ivošević, Grujičić (od 73' Đurović), Đ. Ivošević (od 63' Branisavljević), Strainjević, Tolić (od 79' Životić) 

Ovim rezultatom OFK Aranđelovac je nastavio trku sa Šumadijom iz Toponice, sa kojom i dalje dele prvo mesto na tabeli. 

U sledećem kolu Saranovo dočekuje ŽSK iz Žirovnice, dok sastav OFK Aranđelovca ide na noge ekipi Prvi srpski ustanak iz Orašca.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading