IZ "1 U 2" PROTIV FENJERAŠA: Prošlosezonski zonaš iz Kosjerića se "probudio" u poslednjih 20 minuta meča!

Autor:

Sport

18.03.2024

18:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo je sigurno dobra "opomena" za Crnokosu za nastavak prvenstva.

IZ "1 U 2" PROTIV FENJERAŠA: Prošlosezonski zonaš iz Kosjerića se "probudio" u poslednjih 20 minuta meča!

Foto: Tanjug/AP

U okviru 18. kola Zlatiborske okružne lige ekipa Glumač ugostila je sastav Crnokose iz Kosjerića, domaći tim je u ovaj meč ušao sa poslednjeg mesta na tabeli, dok su gosti bili na trećoj poziciji.

Republika

Ušli su gosti u meč sa mislima "lako ćemo", što je dovelo do možda najlošijeg prvog poluvremena Crnokose u poslednjih par godina. Tokom prvih 45 minuta tim iz Kosjerića je imalo samo jednu priliku za vođstvo, ali istu nisu uspeli da realizuju.

Domaći su velikom borbom iz jedine situacije pred kraj prvog dela meča stigli do vođstva, što je dovelo do još veće nervoze u redovima gostiju, strelac za Glumač na isteku 37. minuta bio je Milan Spasojević, 1:0.  

Pritisli su gosti od prvog minuta nastavka, ređali su prilike pred golom rivala, i ubrzo su dobili jedanaesterac i odličnu priliku za izjednačenje. Prišao je lopti golman Cajić, međutim njegov udarac je završio pored gola, trend promašenih penala u redovima Crnokose je nastavljen.

Republika

Foto: Foto FK Crnokosa Kosjerić

Golman gostiju, Cajić

Izgledalo je tada da se gosti neće vratiti na psihičkom planu, i da će se u ovom kolu režirati možda i najveće iznenađenje sezone, međutim fudbaleri Crnokose nisu mogli da se pomire sa tim.

Savić je odlično izveo prekid sa desne strane, a Janko Đokić je glavom u 67. minutu postavio rezultat na 1:1. Pojurili su gosti od tog trenutka, fizička pripremljnost je bila na njihovoj strani, što se jasno videlo u poslednjih 20-tak minuta utakmice. 

Na isteku 81. minuta rezervista Darko Grbić se oslobađa čuvara i sa nekih 15-tak metara od gola iskosa sa desne strane pogađa za potpuni preokret i prvo vođstvo Crnokose na meču, 2:1. 

Krenuli su i domaći nakon ovog gola na sve ili ništa, ali su iskusni gosti znalački priveli meč kraju, a čak su u nadoknadi vremena uspeli da stignu i do novog pogotka. Još jedan rezervista se upisao u listu strelaca, odličnu asistenciju Pantelića u gol je pretvorio Miloš Ostojić za ispostaviće se konačnih 3:1. 

Glumač - Crnokosa (Kosjerić) 1:3 (1:0)

Glumač: Milovanović, Babić, Milosavljević, Spasojević, S. Drobnjak (od 62' Kolarević), I. Drobnjak, Smiljanić, Vuković (od 51' Milovanović), Novaković (od 71' Mitrović), Đokić, Lađevac

Crnokosa: Cajić, Pantelić, Stojanović, Pantić, Zarić (od 78' Ostojić), Vukosavljević, Nikić, Savić, Đokić, Štulović, Milović (od 60' Grbić)

U sledećem kolu Crnokosa gostuje Kotromanu, dok sastav Glumača ide na noge Lazarici.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading