DUEL KOJI GARANTUJE GOLOVE: Rad gostuje fenjerašu na tabeli - može li Falkao do prolećnog prvenca?!

Autor:

Sport

21.03.2024

09:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gosti su favoriti na papiru, ali se domaćin bori za opstanak i svaki bod je zlata vredan.

DUEL KOJI GARANTUJE GOLOVE: Rad gostuje fenjerašu na tabeli - može li Falkao do prolećnog prvenca?!

Foto: Printscreen

U okviru 21. kola Nišavske okružne lige ekipa Arbanasce ugostiće sastav Rada iz Merošine, utakmica se igra u nedelju, 24. marta sa početkom od 15 časova.

Republika

Nedeljni domaćin, prošlosezonski šampion Opštinske lige Merošina se nije baš najbolje snašao u višem rangu takmičenja, trenutno se ekipa nalazi na deobi poslednjeg mesta na tabeli sa samo šest osvojenih bodova. Bodovni saldo obezbeđen je preko dva trijufma i jednog remija, dok je klub kažnjen i oduzimanjem jednog boda.

U proteklom kolu veliko iznenađenje desilo se kada je sastav Arbanasca gostovao Slogi iz Jovanovca, i tom prilikom je zabeležio trijumf rezultatom 2:1. Bila je ovo druga ligaška pobeda, dok je prva upisana protiv Baličevca, sa kojim upravo ekipa deli poslednje mesto na tabeli.

Republika

Foto: FK Rad Merošina

Falkao očekuje veću minutažu za vikend

Predstojeći rival trenutnom "fenjerašu" biće sastav iz Merošine koji je u uvodna tri kola prolećnog dela prvenstva primio sedam golova, dok je postigao jedan više, što govori i dosta otvorenoj i napadačkoj igri. U tom periodu ekipa je bodovni saldo obogatila sa četiri boda.

Ekipa Rada se trenutno nalazi na sedmoj poziciji sa 30 osvojenih bodova, u prošlom kolu je zabeležen premijerni prolećni trijumf, i sada je cilj da se nastavi u istoj formi i u narednom periodu. 

Glavna zvezda tima iz Merošine, pored naravno Danijela Punoševca (Falkao), je svakako provereni golgeter, Uroš Jovanović koji je u prošlom kolu sa dva gola trasirao put Radu ka osvajanju celog plena.

Prvi ovosezonski duel ova dva tima završen je pobedom tadašnjeg domaćina, ekipe Rada rezultatom 5:1.

Arbanasce - Rad (Merošina)

Nedelja, 24. mart od 15 časova

Teren Mladosti u Merošini

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading