POBEDA PROTIV DIREKTNOG KONKURENTA ZA OPSTANAK: Sokolovima ostaje ceo plen protiv sastava iz Dubočke!

Autor:

Sport

18.03.2024

18:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na prolećnoj premijeri jako bitna tri boda.

POBEDA PROTIV DIREKTNOG KONKURENTA ZA OPSTANAK: Sokolovima ostaje ceo plen protiv sastava iz Dubočke!

Foto: FK Soko Krvije

Proteklog vikenda odigrano je prvo kolo prolećnog dela prvenstva Međuopštinske lige Mlava, jedan od duela odigran je između ekipa Soko (Krvije) i Rade Milošević iz Dubočke. Domaći tim je u ovaj meč ušao sa pretposlednjeg mesta na tabeli (14 osvojenih bodova), dok su gosti sa jednim bodom više bili na 15. poziciji u ligi.

Republika

Prvo kolo prolećnog dela prvenstva donelo nam je derbi donjeg dela tabele, u kojem su oba kluba ušla sa imperativom pobede, kako bi "pobegli" od potencijalne borbe za opstanak u ligi. Pred oko 150 gledalaca igralo se se otvoreno, napadački, ali je prvi gol viđen tek nakon pola sata meča.

U 31. minutu Ivan Paunović pogodio je za prednost domaćina od 1:0, ali je radost navijača ekipe Soko kratko trajala. Sap pet minuta kasnije gosti preko Ivana Milojkovića stižu do izjednačenja, 1:1.

Pred sam kraj prvog dela meča, u tzv. "najgore" vreme za primljeni gol, Gavrilo Nikčević vratio je prednost na strani domaćina, 2:1 nakon prvih 45 minuta igre. Na startu drugog dela igre promena na obe strane istrčalo je startnih 11, bez promena.

Domaći nošeni publikom oko terena stižu do novog pogotka, Boško Arsić je u 56. minutu uvećao prednost svog tima na 3:1. Izvršena je ubrzo po jedna izmena na obe strane, gosti su krenuli u totalnu ofanzivu na gol rivala, ali je to samo ostavilo prostora na njihovoj polovini.

Paunović je svojim drugim golom u 75. minutu uvećao prednost ekipe Soko na 4:1, a samo par minuta kasnije Ivan je "sa kreča" overio svoj het-trik i ispostaviće se na kraju postavio i konačnih 5:1.

Soko (Krvije) - Rade Milošević (Dubočka) 5:1 (2:1)

Soko: Stajić, Kostić (od 79' D. Dimitrijević), Lazarević (od 77' Keić), Pavlović, Jakovljević, Milić (od 79' Ž. Dimitrijević), Stanojević, Nikčević, Paunović, Arsić (od 56' Černik), Vidulović

Rade Milošević: Rujević, Aranđelović (od 83' Ugrinović), Pajović, Vladisavljević, Stanisavljević, Sredojević, Stević (od 58' Vuković), Milojković, Ranđelović (od 83' Obradović), Mišić, Petrović (od 71' Milošević) 

Jako bitan trijumf ostavio je domaći sastav i time je napravio napredak na tabeli, sada se nalazi na 11. poziciji sa 17 osvojenih bodova, dok ekipa Rade Milošević ima dva boda manje i drži 12. mesto.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading