STUDENTI "POLOŽILI" NOVI ISPIT: Prolećni semestar baš dobro "leži" žuto-plavima!

Autor:

Sport

22.03.2024

18:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Serija bez poraza se nastavlja.

STUDENTI "POLOŽILI" NOVI ISPIT: Prolećni semestar baš dobro "leži" žuto-plavima!

Foto: youtube.com/printscreen/Fudbalski savez Beograda

U okviru 19. kola Srpske lige Beograd ekipa Studentskog grada ugostila je sastav Budućnosti iz Dobanovaca. Domaći tim je u ovaj meč ušao sa osme pozicije (23 osvojena boda), dok su gosti sa četiri boda više bili na šestom mestu u ligi.

Republika

Odličan meč odigran je na stadionu Bežanije u kojem su snage odmerila dva neporažena kluba od starta prolećnog dela prvenstva. Prvu ozbiljnu priliku imali su domaći, igrao se 14. minut kada je Lepojević uputio šut u praznu mrežu Budućnosti, ali je jedan od gostujućih igrača sa same gol linije izbacio loptu.

Napadali su Studenti, imali su više loptu u posedu i kreirali su akcije pred golom rivala, ali su gosti mogli da naplate sve promašaje domaćina pred odlazak na odmor, međutim udarac Vulićevića je završio na prečki. 

Republika

Foto: FK Studentski grad

Studenti "položili"

Već posle tri minuta igre u drugom delu meča viđen je prvi pogodak, kombinovali su Džodan i Lepojević, do lopte je stigao Ljubomir Pavlović, kome je preostao lakši deo posla, 1:0 za Studentski grad.

Krenuli su od tog trenutka dosta ofanzivnije gosti, ali je odbrana domaćina bila na zaista perfketnom nivou, beležimo jedan odličan udarac, ali lopta nije pronašla put do mreže golmana Terzića. 

Imali su domaći priliku iz kontranapada da reše pitanje pobednika dosta ranije, ali im to nije pošlo za nogom. Poslednji minuti meča pripali su gostima, ali su Studenti odličnom defanzivnom postavkom uspeli da sačuvaju minimalnu prednost, i da osigraju nova tri boda.

Studentski Grad - Budućnost (Dobanovci) 1:0 (0:0)

Studentski  Grad: Terzić, Mladenović, Stefanović (od 75' Milošević), Krstović, Popadić, Kožović, Stojanović (od 46' Miletić), Knežević (od 81' Stanojčić), Pavlović, Džodan (od 81' Mrđenović), Lepojević (od 63' Gavrilović)

Budućnost: Slavković, Lučić, Donevski, Bakić (od 57' Aćimov), Vučićević, Stojanović, Zonjić, Tejić (od 75' Ajduković), Tenjović (od 46' Stegnjaja), Đurković (od 92' Milisavljević), Mihailović

U sledećem kolu Studenti gostuju Prvoj Iskri iz Bariča. dok sastav Budućnosti dočekuje Sinđelić.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading