PROLEĆNA PREMIJERA USPEŠNA U KRUPAJI: Mihajlović je opravdao prezime koje nosi - slobodni udarci su za njega "mačji kašalj"! (VIDEO)

Autor:

Sport

22.03.2024

14:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Preokret "na vreme".

PROLEĆNA PREMIJERA USPEŠNA U KRUPAJI: Mihajlović je opravdao prezime koje nosi - slobodni udarci su za njega "mačji kašalj"! (VIDEO)

Foto: FK Mladost Krupaja

U okviru 14. kola Međuopštinske lige Mlava ekipa Mladosti iz Krupaje ugostila je sastav BSK-a 1924 iz Boževca. Domaći tim je u ovaj meč ušao sa 17 osvojenih bodova, što je bilo dovoljno za osmo mesto na tabeli, dok su gosti sa tri boda više bili na deobi pete pozicije u ligi.

Republika

Odlična utakmica viđena je u Krupaji na startu prolećnog dela prvenstva, teren za igru nije bio u idealnom stanju, što je otežavalo igračima na obe strane da pokažu svoje prave mogućnosti.

Bili su domaći konkretniji na polovini rivala, trener Dejan Tasić je tokom zimske pauze odradio odličan posao sa igračima, što je dovelo do tri stopostotne šanse, ali iste nisu iskorišćene na pravi način.

Na isteku 42. minuta stiže kazna na drugoj strani, Nenad Pančić zatresao je mrežu golmana Radosavljevića, 1:0 za BSK. Radost gostujućih fudbalera i navijača nije dugo trajala, pred sam odlazak na odmor nakon slobodnog udarca Pavle Mihajlović pogađa za 1:1.

 

 

Na startu drugog dela u redovima domaćina izvršena je jedna izmena, igrali su skocentrisanije i bolje na polovini fudbaleri Mladosti, ali i dalje nisu uspeli da dođu do pogotka. Trener Tasić uveo je još dva igrača sa klupe, i to je donelo prevagu na terenu.

Iz gotovo identične situacije kao kod prvog pogotka, na isteku 62. minuta Mihajlović opet direktno iz slobodnog udarca šalje loptu u mrežu rivala, ovoga puta sa nekih 17 metara, 2:1 za Mladost, koja po prvi put na utakmici vodi.

 

 

Otvorili su se gosti nakon potpunog preokreta rivala, pokušali su da stignu do izjednačenja, ali je to samo ostavilo dosta prostora domaćinu za kontranapade, međutim nove promene rezultata do kraja susreta nije bilo.

Mladost (Krupaja) - BSK 1924 (Boževac) 2:1 (1:1)

Mladost: Radosavljević, Rajković (od 59' Lukić), Mijović, Aleksić, Đurić, Pantić (od 46' Dinić), Stojanović, Mitić, Veličković, Milanović (od 59' B, Mihajlović), P. Mihajlović

BSK 1924:  Gavrilović, Nikolić (od 61' Đokić), Živanović, Milošević, Marković, Ivković, D. Stojanović (od 85' Mišić), Pančić, Ilić, J. Stojanović, Mitić

Ovim trijumfom tim iz Krupaje je stigao do deobe šeste pozicije na tabeli, na kojoj se nalazi i sastav iz Boževca. U sledećem kolu Mladost gostuje Jedinstvu iz Smoljinca, dok BSK dočekuje Mlavu (Male Laole).

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading