PROLEĆNI START JE DOVEO DO SMENE: Stiže trener kome je dobro poznat put ka plasmanu u Sremsku ligu!

Autor:

Sport

22.03.2024

12:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Možda je ovo prekretnica sezone za tim iz Obreža.

PROLEĆNI START JE DOVEO DO SMENE: Stiže trener kome je dobro poznat put ka plasmanu u Sremsku ligu!

Foto: FK Graničar Obrež

Novi trener Graničara

Zimsku pauzu tim Graničara iz Obreža u okviru Međuopštinske lige Srem (grupa Istok) proveo je na šestoj poziciji sa 20 osvojenih bodova, što je klub smestilo na "sedam koraka" od baraža za Sremsku ligu.

Republika

Tokom zimske pauze sportski direktor Vladimir Džakula uz saradnju sa ljudima iz kluba odradio je odličan posao, igrački kadar je dobro pojačan, međutim na terenu to nije tako izgledalo, barem ne u uvodna dva prolećna kola. 

Na prolećnoj premijeri Graničar je remizirao na gostovanju u Ašanji, protiv ekipe koja je jedan od konkurenata za visok plasman. U proteklom kolu tim iz Obreža poražen je u Žarkovcu, gde je odmerio snage sa Napretkom, koji je ostvario minimalan, ali jako bitan trijumf u borbi za opstanak.

Uprava kluba je odlučila da je ekipi potrebna "šok terapija" i došlo je do smene na trenerskoj poziciji, Darko Šućin je Graničar preuzeo krajem prošle sezone, započeo je aktuelno prvenstvo na klupi, ali isto ipak neće završiti. Iz Obreža je kratkom porukom potvrđena ova informacija:

Republika

Foto: FK Graničar Obrež

Debi već u nedelju

- Želimo sada već bivšem treneru sve najbolje u daljem životu i radu, mi se okrećemo nastavku prvenstva sa novim šefom stručnog štaba, i nadamo se da ćemo krenuti sa boljim rezultatima već za vikend. Siniša Sarić je dobio poverenje čelnih ljudi kluba da nastavi sezonu na našoj klupi.

Sarić je u dosadašnjoj trenerskoj karijeri radio u Slobodi iz Donjeg Tovarnika, sa kojom je izborio plasman u Sremsku ligu, isti uspeh postigao je i kada je vodio sastav Šumara. Siniša je bio i na klupi kadeta ekipe iz Donjeg Tovarnika, sa kojom je takođe uspeo da promeni rang takmičenja, stigao je do plasmana u Kadetsku ligu Vojvodine.

Novi trener Graničara će za vikend imati prilike da debituje i to pred domaćim navijačama, kada će u Obrežu gostovati ekipa Hrtkovca.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading